werken bij Careermaker new

Wat mag je verwachten van Careemaker als werkgever?

Vrijheid, creativiteit en ontwikkeling

Wil jij deel uitmaken van een ondernemende organisatie die jou een grote mate van vrijheid, creativiteit en ontwikkeling biedt? Een organisatie die jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling centraal stelt, waarbij plezier en resultaat hand in hand gaan? Careermaker staat al jaren bekend als een sympathieke en uitdagende werkgever.


Wat maakt Careermaker en het werken bij Careermaker bijzonder? 

Persoonlijke en duurzame relaties

Op basis van gelijkwaardige samenwerking bouwt Careermaker aan persoonlijke en duurzame relaties met klanten, kandidaten, maar zeker ook met haar eigen interne medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat groei alleen mogelijk is als onze medewerkers zich betrokken en verantwoordelijk voelen voor het eindresultaat. Door een plezierige werkomgeving te creëren lukt het ons al jaren om deze filosofie in de praktijk te brengen.


Wat maakt jou een echte Careermaker? 

Een echte Careermaker heeft Passie, Ambitie, is open en eerlijk en altijd in ontwikkeling!

Een echte Careermaker heeft passie voor zijn vak, gaat voor resultaat en weet zijn ambities waar te maken binnen een hectische en dynamische werkomgeving waar openheid en eerlijkheid voorop staan. Alleen zo kunnen wij de beste partner zijn en blijven voor al onze relaties. Bij deze ambitie past uiteraard een mooi intern opleidingstraject via onze eigen Careermaker Academy. Zo zal jij je tijdens je loopbaan binnen Careermaker altijd verder blijven ontwikkelen!

 

Ja ik ben een echte Careermaker! Wat nu? 

Neem contact op en solliciteer!

LeonWolf-Careermaker.jpgHeb jij interesse in Careermaker als werkever en pas je binnen de bovenstaande profielschets, dan kan je contact opnemen met Leon Wolf. Heb jij interesse in Careermaker als werkever en pas je binnen de bovenstaande profielschets, dan kan je contact opnemen met Leon Wolf.Heb jij interesse in Careermaker als werkever en pas je binnen de bovenstaande profielschets, dan kan je contact opnemen met Leon Wolf. Heb jij interesse in Careermaker als werkever en pas je binnen de bovenstaande profielschets, dan kan je contact opnemen met Leon Wolf.

via 06-10189233 of leon.wolf@careermaker.nl.

Algemene informatie

Wat zeggen je collega's

intercedent.png

Jolanda den broek, Vestigingsmanager

intercedent.png

Joost van der Wende, Recruimentsspecialist

intercedent.png

Jorrit Brocaar, Commercieel Manager

intercedent.png

Kristel Everaers, Senior Accountmanager