Waarom Careermaker

Samen de uitdaging aangaan

Careermaker is in 2011 uitgeroepen tot MKB Uitzendbureau van het Jaar. Als personeelsintermediair bieden wij verschillende diensten aan binnen de specialismenOffice, Techniek, Transport & Logistiek en Safety Services. Daarbij gaan wij net een stap verder: onze interne medewerkers zijn flexibel, ondernemend en denken ‘out of the box’. We bieden niet alleen oplossingen vanuit onze visie, maar denken ook met u mee. Als partner gaan we samen de uitdaging aan.

Via één vast contactpersoon verloopt de communicatie op zakelijke, maar persoonlijke wijze, direct en via korte lijnen. Careermaker is een transparante organisatie en onze interne medewerkers hechten veel waarde aan het nakomen van de gemaakte afspraken. We streven naar een duurzame en gelijkwaardige relatie die garant staat voor een succesvolle samenwerking.

 

Oplossingen op maat

Onze interne medewerkers hebben passie voor het vak, zijn betrokken, professioneel en weten wat er speelt op de lokale arbeidsmarkt. Ons laag personeelsverloop versterkt de wederzijdse belangstelling en betrokkenheid binnen de relatie. We verdiepen ons geheel in uw bedrijf en kunnen daarom een oplossing op maat bieden.

Careermaker investeert in haar interne medewerkers door hen continu bij te scholen binnen de Careermaker Academy. Hierdoor hebben ze voldoende kennis van het werving- en selectieproces in het algemeen en in het bijzonder de beroepen binnen het specialisme waarvoor zij werkzaam zijn. Uiteraard zijn alle interne medewerkers in het bezit van het SEU-diploma Uitzendmedewerker en VCU-gecertificeerd. Careermaker is als organisatie lid van de NBBU en in het bezit van de VCU- en NEN 4400-1 certificaten.

 

Een goede match

Ons werving- en selectietraject wordt op professionele wijze uitgevoerd. De medewerkers komen altijd bij ons op kantoor voor een uitgebreid intakegesprek. Hier bepalen wij onder andere aan de hand van gesprekstechnieken, referenties en de Match Indicator of de kandidaat geschikt is voor uw vacature. Vanzelfsprekend is een zorgvuldige analyse van uw onderneming en bedrijfscultuur van belang voor een goede match.

Daarnaast begeleiden wij de medewerkers bij de voorbereiding op het sollicitatiegesprek en nemen wij uw opleidingstraject uit handen. De medewerkers worden intern opgeleid bij de Careermaker Academy voor bijvoorbeeld een VCA-certificaat. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe initiatieven, zoals het opzetten van nieuwe scholingsmethoden die bij uw organisatie aansluiten. Neem daarom vandaag nog contact op met één van onze zes vestigingen.