Onze diensten

Het dienstenpakket van Careermaker is erop gericht om uw zorg omtrent het werven van personeel uit handen te nemen. Met onze verschillende diensten bieden wij oplossingen op maat om aan uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om de invulling van een tijdelijke of een vaste functie, het overnemen van uw werkgeversverplichtingen,  het verlagen van de administratieve lasten of het managen van uw flexibele schil. Wij nemen u het werk uit handen.

 

Onze werkwijze is transparant en efficiënt. Wij luisteren goed naar uw wensen, maken heldere afspraken en komen altijd onze beloften na. Onze interne medewerkers tonen graag initiatief en zijn erop gebrand de beste oplossing te vinden voor uw organisatie. Daarnaast gelooft Careermaker in een persoonlijke aanpak. U staat als klant centraal in ons denken en doen. Het resultaat is leidend: onze processen, werkwijze en middelen worden doelgericht ingezet.

 

Als specialist op het gebied van werven en selecteren van personeel stellen wij onze kennis, kunde en netwerk ter beschikking. Graag gaan wij de uitdaging aan om voor uw organisatie de beste kandidaten te vinden.