Werving & Selectie

Werving & Selectie vormt de brug tussen aanstormend talent en professionals, en uw organisatie. Heeft u een vacature op een essentiële positie, wilt u binding en betrokkenheid hebben met uw werknemers en direct zelf een dienstverband aanbieden? Dan kiest u voor Careermaker Werving & Selectie.

 

Laat dure advertenties en tijdrovende wervingsactiviteiten achterwege en maak gebruik van ons netwerk en onze expertise op het gebied van personeelswerving. Careermaker verzorgt de bemiddeling en staat u terzijde bij de selectie van de juiste medewerker.

 

Bedrijfscultuur, organisatiestructuur en arbeidsvoorwaarden moeten naast de gevraagde werkervaring en persoonlijkheidskenmerken op elkaar aansluiten om voor langere termijn een succesvolle overeenkomst aan te gaan. Hiervoor is deskundigheid en zorgvuldigheid vereist die de ervaren consultants van Careermaker Werving & Selectie u kunnen bieden.

 

Careermaker Werving & Selectie heeft een duidelijke en professionele werkwijze en een professionele heldere tariefstelling. Wij bieden intensieve ondersteuning bij een belangrijk proces, dat volledig ingericht wordt naar uw wensen.