Klantcontact

Careermaker Klantcontact is uw partner voor het leveren van personeel binnen contactcenters. Of het nu gaat om klantenservice medewerkers, callcenter medewerkers, inbound of outbound, commercieel of dienstverlenend, de medewerkers van Careermaker zorgen met hun deskundigheid dat zij hun netwerk van kandidaten optimaal benutten. Door onze jarenlange expertise en ons brede netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten, kennen wij de branche van binnen en van buiten. Hierdoor kunnen wij snel en effectief inspelen op uw wervingsvraagstukken.

 

Careermaker is bewezen succesvol met het reduceren van uitstroom en het optimaliseren van instroom. In overleg met u worden extra campagnes opgezet om personeel te werven. Daarnaast beseffen wij dat een frequent en persoonlijk contact met onze klanten en kandidaten/werknemers van grote invloed is op de duurzaamheid van de medewerker. Om voor waarborging van kwaliteit en duurzaamheid te zorgen werkt Careermaker samen met Match Q. Via hun bewezen concept, de Match Indicator, zijn wij in staat om ongewenste instroom te minimaliseren.

 

Naast het waarborgen van kwalitatieve instroom zorgen wij dat ‘de achterdeur gesloten blijft’. Een belangrijk knelpunt in de groeistrategie van contactcenters is het hoge uitstroomcijfer. Het is dan ook van groot belang dat medewerkers voor langere tijd aan uw organisatie verbonden blijven. De Match Indicator, een wekelijks spreekuur, structurele exitgesprekken, het is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die wij bieden om medewerkerbehoud te verhogen. 

Ondanks dat bovenstaande zaken van groot belang zijn, ligt onze grootste meerwaarde nog steeds bij onze eigen medewerker. Zij doen de werving van kandidaten, zij voeren de eerste selectiegesprekken en zij kennen de kandidatenmarkt als geen ander. Wilt u graag eens persoonlijk kennismaken om een samenwerking te bespreken? Neem dan telefonisch contact op (010 – 7502170)