Werken bij
Intrum?

Intrum is een bekroond bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van financiële dienstverlening. Binnen Nederland staat Intrum bekend als voorloper op het gebied van ethisch credit management. Van acceptatie tot incasseren, de diensten van Intrum helpen de opdrachtgevers in elke fase van het debiteurenbeheer.

Intrum heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het adviseren van opdrachtgevers over het bijdragen aan een duurzame economie, en is toegewijd om mensen te helpen uit de schulden te raken.

Meer info?

onze
vacatures

  Er zijn momenteel geen vacatures bij Intrum

  Leading
  the way

  Missie &
  visie

  Het is onze missie om bedrijven vooruit te helpen door te zorgen voor hun klanten. Wij helpen bedrijven vooruitkomen door te zorgen voor hun klanten. Intrum is een betrokken, dynamische organisatie met een leidende en innovatieve rol op het vlak van credit management.
  Empathy
  Onze onderneming is gericht op mensen en op het creëren van gedeelde waarden tussen bedrijf en maatschappij. Elke situatie is uniek en kent een eigen sociale en economische realiteit. 
  Ethics
  Wij gaan verder dan wat van ons verwacht wordt. Meer nog, we zijn een voorbeeld in onze sector en beschikken over de mogelijkheid én verantwoordelijkheid om nieuwe standaarden te creëren en om de voordelen van credit management optimaal te belichten.
  Dedication
  Onze grootste kracht ligt in het enthousiasme en de betrokkenheid van onze medewerkers. Door hun inzet om vandaag een beetje beter te zijn dat we gisteren waren. 
  Solutions
  Wat écht telt, is wat we uiteindelijk bereikt hebben voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Ons vermogen om de beste oplossingen te bedenken en een echte win-win situatie te creëren, is wat ons onderscheidt in de markt. 

  Ons
  hoofdkantoor

  Wat is mijn reistijd?