Werken bij
KPN

De wereld van connectiviteit, een wereld waarin iedereen met elkaar in verbinding staat. Waarin techniek en telecom samen komen. Waarin er met elkaar de verantwoordelijkheid wordt genomen en waarin samen wordt gewerkt om deze verbinding tot stand te laten komen. Een wereld waarin de klanten centraal staan. Dat is de wereld van KPN. In deze wereld maken miljoenen mensen gebruik van internet, televisie en telefonie.

Via KPN bekijken wij onze Youtube filmpjes, volgen we onze favoriete series op tv en whatsappen we met elkaar. Om te zorgen dat het bereik goed is en de ontvangst optimaal werken honderden monteurs elke dag om de pakketten bij de klanten thuis te installeren en storingen te verhelpen. 
Donna de Klerk
Donna de Klerk Recruiter 06-82051694

Vacatures
bij KPN

Opleiding
tot monteur

Geheel verzorgd voor jou

Voordat je aan de slag gaat als KPN monteur volg je een opleidingstraject dat tussen de 5 en 10 weken duurt. Deze opleiding wordt voor jou betaald. Het traject bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De opleidingen Hoofdverdeler, Kabelverdeler en Toegang Technische Gebouwen (TTG). Aangevuld met opleidingen gericht op koper- en glasvezelnetwerken (afgesloten met een examen)
  • De cursussen VCA en NEN3140 (afgesloten met een examen)
  • Meeloopstages met verschillende ervaren KPN monteurs

Laat ons weten of je interesse hebt en we plannen een gesprek met elkaar in!