Werken
bij HTM

"Er zijn 22 duizend buschauffeurs in Nederland, waarvan 240 op het platform van Schiphol." HTM is dé openbaar vervoerder uit Den Haag en heeft in HTM Specials een dochteronderneming dat een groot gedeelte van het busvervoer op en rond Schiphol op zich neemt. HTM Specials staat voor het verbinden van mensen met mensen en mensen met plekken.

Wanneer je kiest voor HTM dan kies je voor hoogwaardige dienstverlening. Jij vervoert de klanten veilig en op tijd. Dat doe je met plezier en in een prettige, collegiale sfeer. Op Schiphol ben jij het visitekaartje dat dagelijks de passagiers vervoert. Bijkomend voordeel is dat parttime werken (vanaf 16 uur) hier tot de mogelijkheden behoort. Voor deze prachtige organisatie zijn wij op zoek naar: allround buschauffeurs op en rondom Schiphol!

Elroy Harder
Elroy Harder Accountspecialist 06-83523777

Vacatures
bij HTM

  Er zijn momenteel geen vacatures bij HTM.

  Werkwijze
  HTM

  Maak het verschil
  HTM hecht grote waarde aan respect voor elkaar, waarbij een vleugje humor niet mag ontbreken. HTM is een modern bedrijf waar het plezierig werken is. Met collega’s die trots zijn op hun werk en hechten aan een leuke werksfeer. 
  Historie HTM Specials
  • Bestaat meer dan 20 jaar
  • Sinds 2004 op Schiphol
  • Van 70 naar 200 man sinds 2004
  • Van een tiental bussen naar ruim 70

  Voor de
  toekomst

  Jouw
  werklocatie?

  Wat is mijn reistijd?