Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Jorrit Brocaar

“Embrace and live change.”

Bedrijven als Semler, Zappos en, dichterbij huis, Coolblue inspireren mij met hun persoonlijke aanpak en visie op maximale klanttevredenheid en geluk. Werkplezier, eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid van de medewerkers zijn zeer belangrijk in het bedrijfsmodel. Ik geloof dan ook dat de manier waarop wij elkaar behandelden, doorslaggevend is voor de kwaliteit van dienstverlening die wij nastreven.

Onderscheiden op service en maximale klanttevredenheid is mijn ambitie voor Careermaker. Wij hebben de unieke kans om bedrijven en mensen bij te staan op momenten die er echt toe doen. Het aannemen van personeel en nog belangrijker, het accepteren van een baan.

Ik wil de sector veranderen, ook al is het maar een klein beetje. De kans ligt er, ik wil hem grijpen. Als je kijkt naar de succesvolle voorbeelden, het zijn de meest klantgerichte bedrijven die momenteel het verschil maken in traditionele markten als bijvoorbeeld retail. Verras de klant, verras de kandidaat. Als we daarin slagen, pakken we de markt.

Jorrit Brocaar Commercieel Directeur 06-23394507