Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Marc Rietvink

“Mensen in hun kracht zetten door hun talenten en ambities tot leven te laten komen.”

Ik ben opgegroeid in een omgeving waarin werk niet leuk hoorde te zijn en noodzakelijk was om de rekeningen te betalen, punt. Althans, dat was de overtuiging van die omgeving. Toch heb ik er altijd in gelooft dat je baan leuk en uitdagend hoort te zijn! Het werk dat je doet is een verlengde van wie jij bent en wat je wilt bereiken in dit leven. Je doet het immers voor een groot deel van je leven, toch?

Na diverse mooie avonturen bij de Koninklijke Landmacht heb ik in 2018 mijn plek gevonden bij Careermaker. In mijn functie als Recruiter mag ik anderen ook laten ervaren dat werk leuk en uitdagend is en mag aansluiten op wie jij werkelijk wilt zijn.

Voor nu is het mijn ambitie om door te groeien als Teamleider in een avontuurlijke en plezierige organisatie. Careermaker is zo’n organisatie. Om dit te bereiken wil ik mijn leidinggevende capaciteiten verder ontwikkelen om uiteindelijk in een positie te komen waarin ik mensen mag begeleiden naar een betere versie van zichzelf. “Goede mensen beter maken.” Is een zin die steeds door mijn hoofd spookt. Ik kijk er naar uit mijn droom werkelijkheid te laten worden bij Careermaker.

Marc Rietvink Recruiter 020-7511767