Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Sebastiaan Hogervorst

“Strategisch denken in combinatie met het luisteren naar de wensen van de klant, daar zit voor mij de grootste uitdaging in.”

Sinds september aan de slag als afstudeer stagiair, maar het voelt al veel langer. Bij Careermaker kwam ik terecht in een warm bad, zo voelt het nog steeds. Ik vind enorm veel werkzaamheden interessant, hier krijg ik de mogelijkheid om te ontdekken waar ik me verder in wil ontwikkelen. Mijn creativiteit is mijn sterkste kwaliteit, naast mijn enthousiasme en positiviteit.

Na het afronden van mijn bachelor Small Business en Retailmanagement ben ik zeker nog niet uitgeleerd. Zo probeer ik elke dag bij te leren, in een breed scala aan ervaringen. Uiteindelijk zie ik mijzelf in de rol van consultant, in deze functie zie ik voor nu de meeste uitdaging. Het strategische denken in combinatie met het luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. De psychologie achter deze gesprekken met de klant is een vaardigheid waarin je blijft leren, alleen hierdoor kun je elkaar helpen. 


Sebastiaan Hogervorst Recruiter 010-2061777