Commercieel Directeur Jorrit Brocaar viert vandaag zijn vijftienjarig jubileum bij Careermaker. Ooit begonnen als vestigingsmanager, doorgegroeid naar Manager Operations, Commercieel Manager en nu sinds bijna twee jaar Commercieel Directeur van ons recruitmentbureau. “Het eerste gesprek dat ik bij Careermaker met directeur Martijn de Jong had, duurde twee uur. De klik was er meteen!”

Jorrit zijn oorspronkelijk ambitie was het ondernemerschap. Met name de vrijheid die daarbij komt kijken, sprak hem aan. Toch liep het anders en is hij nog altijd een belangrijk persoon bij Careermaker. “De kansen om voor mezelf te beginnen, zijn er meerdere keren geweest. De reden dat ik geen eigen onderneming ben gestart, is omdat ik veel vrijheid kreeg van Martijn de Jong en Arie Bol. Ze gaven me de ruimte om fouten te maken en ik kreeg van hen het volledige vertrouwen. Dit heeft eraan bijgedragen dat ik mezelf kon ontwikkelen als persoon en bij Careermaker.”

 In de afgelopen jaren heeft Jorrit meerdere vestigingen opgezet, verschillende functies bekleed, en een hoop andere mooie momenten bij Careermaker beleefd. “Een andere belangrijke reden dat ik nog steeds op deze plek zit, zijn mijn collega’s en de cultuur en sfeer bij Careermaker. Iedere dag kom ik met plezier naar mijn werk en kijk ik er na iedere vakantie weer naar uit om aan de slag te gaan. Careermaker is een plek waar ik écht graag ben en nog jaren zal willen zijn.”