De beste match!

We vinden het belangrijk dat jouw nieuwe medewerkers goed passen bij de functie, de organisatie en dat zij hun ambities kunnen waarmaken. Als recruitmentpartner neemt Careermaker alles rondom werving, selectie, contracten en salarisadministratie uit handen. Gezamenlijk kiezen we de recruitmentstrategie en werkgeverschap die het beste aansluit op jouw wensen en organisatie. Klaar om het talent te vinden dat jouw organisatie heeft? Neem contact met ons op en we maken een voorstel op maat!

Over Careermaker
Wij zijn Careermaker, het recruitmentbureau voor bedrijven die echt impact willen maken op de arbeidsmarkt. Welke behoefte jouw organisatie ook kent, Careermaker is hier voor jou. Door ons aanbod van diensten op het gebied van uitzenden, werving en selectie, detachering, opleiding en trainingen, verzuimmanagement en poolmanagement, weten wij altijd de oplossing te bieden die past bij de missie, visie en doelstellingen van jouw organisatie.

Met meer dan 24 jaar recruitmentexpertise weten wij de juiste medewerkers voor jouw organisatie te werven en selecteren. Om medewerkers op het gewenste niveau te brengen en te houden kan er gebruik worden gemaakt van de diensten van de Careermaker Academy. Deze specifieke maatwerkoplossingen in Klantcontact, Logistiek, Retail en Telecom zijn van grote meerwaarde voor onze partners en medewerkers.
Ranish Bahadoer
Ranish Bahadoer Business Developer

Onze diensten

Uitzenden
De meest flexibele recruitmentoplossing. Op een snelle en kostenefficiënte wijze werft en selecteert Careermaker talent. Vervolgens draagt Careermaker alle werkgeverslasten- en risico’s en verzorgt alle administratie en salarisverwerking.
Detacheren
De ideale oplossing voor langdurige projecten. Careermaker is werkgever gedurende het project en biedt vastigheid aan zowel de opdrachtgever als werknemer. Na het doorlopen van het project kunt u de werknemer kosteloos overnemen.
Verzuim
Grip op verzuim en kosten. Door middel van onze werkwijze beperken wij verzuim en zorgen we dat personeel snel weer inzetbaar is. Door dagelijks persoonlijk contact te onderhouden maken wij het verschil.
Careermaker Academy
Wij leiden talent op! Wel de juiste persoonlijkheid maar niet de juiste certificering? Wij zorgen voor een bestand met flexibel en gecertificeerd (bijvoorbeeld Wft certificering, NEN, VCA, cursussen in Klantgericht Communiceren) medewerkers voor projectmatige of langdurige uitdagingen.
Werving & Selectie
Talent direct bij u in dienst. Door middel van innovatieve werving- en selectietools zorgt Careermaker voor de beste match op het gebied van cultuur, persoonlijkheid en competenties.
Performance management
Careermaker verzorgt evaluatie- en voortgangsgesprekken met de werkende populatie. Zodoende geven we inzicht in performance van jouw personeel en sturen we, indien nodig, bij in de vorm van opleidingen en trainingen.
Inhouse recruitment
U krijgt een vaste accountspecialist die alle ins en outs van de werkvloer weet. Hierdoor wordt u compleet ontzorgt door middel van verzuimmanagement, begeleiden van personeel, coördineren en werving op locatie.
Volume wervingen
Careermaker is gespecialiseerd in high volume wervingen. Met name bij doorlopende functies op vaste locaties zijn deze wervingen effectief. Door middel van onze innovatie aanpak zorgen we voor een continue instroom aan talent.

Onze klanten

We zijn er trots op om samen te mogen werken met deze toffe organisaties. Elke werkgever heeft zijn eigen recruitmentuitdaging. Ons product is de ultieme match waarmee we je keer op keer verrassen. Zo bouwen we aan onderling vertrouwen en ontzorgen we je, waardoor jij je kan focussen op je core business. Zo maken we samen het verschil.