Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Careermaker Klantcontact

Klantcontact is mensenwerk

Een goede klantrelatie is goud waard. Een stelling die door weinig mensen zal worden weerlegd. Een positieve beleving van uw klant, heeft een gunstig effect op de reputatie van uw onderneming. Sterker nog, de customer journey draagt voor een belangrijke deel bij aan het onderscheidend vermogen van uw organisatie.

Mensenwerk
Ondanks de digitalisering van service en sales maakt de mens het verschil. Vraag het contactcentermanagers, salesmanagers of directie en je krijgt inspirerende antwoorden waarin de mens centraal staat: ‘onze mensen vormen ons werkkapitaal’, ‘zonder onze mensen zijn we nergens’, ‘zij maken het verschil’. Het sluit aan bij onze visie, Klantcontact is mensenwerk. 

Uw ambitie
Bij Careermaker heeft Klantcontact een brede betekenis. Het is de accountmanager die zorgt dat uw klanten maximaal worden bediend, de klantenservicemedewerk(st)er die ijzersterk is aan de telefoon, maar ook de receptionist(e) die uw gasten ontvangt of de medewerker webcare die uw klanten te woord staat op social media. Careermaker Klantcontact geeft invulling aan uw recruitmentvraagstukken voor alle medewerkers die een belangrijke bijdrage leveren aan uw customer journey.

Wij geven invulling aan uw ambitie. Of het nu gaat om het verhogen van uw klanttevredenheid, het invullen van een belangrijke salesvacature, het verlagen van de uitstroom of het verzorgen van kwalitatieve constante instroom van nieuwe medewerkers. Onze specialisten helpen u graag verder.

Vragen? Bel mij! Richard Bras Business Developer 06-83529604