Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Careermaker Logistiek

Succesvol anticiperen

Nederland is een absolute wereldspeler op het gebied van logistiek. Daar zijn we trots op. Logistiek Nederland heeft de ambitie om deze positie vast te houden; door continu te innoveren en te anticiperen op veranderingen. Het belang van Logistiek wordt in Nederland niet onderschat, het is één van onze topsectoren met een grote bijdrage aan het versterken van de internationale concurrentiepositie van Nederland.

Anticiperen om te groeien
Binnen de logistiek voldoet enkel de mouwen opstropen en hard werken tegenwoordig allang niet meer. Snel kunnen anticiperen op veranderingen is een kerncompetentie van succesvolle bedrijven in de logistiek. Het zijn juist deze veranderingen die organisaties laten groeien. Of het nu gaat om het maximaal benutten van capaciteit, optimale aansluiting in de keten of de inzet van innovaties zoals drones, robots of 3D printing. Het vergt veel van organisaties, maar ook van de mensen die er werken.

Uw ambitie
Logistiek is binnen Careermaker één van onze expertises. Door onze jarenlange ervaring heeft de logistieke arbeidsmarkt voor ons weinig geheimen. We verzorgen voor landelijke en regionale spelers de invulling van uiteenlopende logistieke vacatures, zowel tijdelijk als vast. We organiseren de capaciteit van arbeid zodat u maximaal kan meebewegen met de ontwikkeling in uw branche. We zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en verzorgen trainingen en opleidingen op maat.

Uw ambities staan centraal in onze dienstverlening. Heeft u behoefte aan een constante instroom van nieuwe medewerkers, die ene specialist voor een belangrijke positie of wilt u uw arbeidsmarktpositie als werkgever verbeteren. Daag ons uit; wij overtreffen uw verwachtingen.
Vragen? Bel mij! Robin van der Kooi Business Developer 06-13377619