Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Expertises

Wij zijn de specialist op het gebied van Klantcontact, Logistiek, Safety en Telecom. Hieronder vindt u een overzicht van onze expertises. Voor meer informatie klikt u op de button of neemt u contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. 

Klantcontact

Een positieve beleving van uw klant, heeft een gunstig effect op de reputatie van uw onderneming. Sterker nog, de customer journey draagt voor een belangrijke deel bij aan het onderscheidend vermogen van uw organisatie.

Logistiek

Nederland is een absolute wereldspeler op het gebied van logistiek. Daar zijn we trots op. Logistiek Nederland heeft de ambitie om deze positie vast te houden; door continu te innoveren en te anticiperen op veranderingen.  

Safety

Elke dag zorgen onze medewerkers voor veilige situaties op en om de werkvloer. Ook uw bedrijf heeft hier mee te maken. Bedrijven met een hoog risico profiel zijn wettelijk verplicht om een brandwacht in te zetten. 

Techniek

Techniek is overal, en in het huidige tijdperk wordt de rol van techniek alleen maar groter. Techniek biedt daarom kansen voor heel veel mensen. Niet alleen voor echte sleutelaars, maar ook voor hen die andere ambities hebben.

Telecom

De turbulentie in de telecom sector is enorm. Trends volgen elkaar in hoog tempo op. Ontwikkelingen binnen telecom zorgen ervoor dat ‘traditionele’ oplossingen samensmelten met ICT.