Retail

Van Teamleider tot Rayonmanager

Careermaker fungeert als wervingspartner voor filiaal- en franchiseformules binnen de supermarkt retail. Onze Recruitmentspecialisten gaan met u het gesprek aan om het profiel van de ideale kandidaat in kaart te brengen en staan u bij in het gehele wervingstraject. We kijken samen met u naar wat uw supermarkt nu maar ook zeker in de toekomst nodig heeft. Vanuit onze ervaring en expertise weten wij landelijk de juiste kandidaten te lokaliseren en te mobiliseren richting uw vacature(s). De supermarkt retail is een dynamische branche die altijd in beweging is, dit vraagt veelal ook om flexibiliteit en ondernemerschap van de leveranciersketen. Dit zijn facetten die in het DNA van onze organisatie zijn verankerd.

De Supermarktmanagers, Afdelingschefs en andere werkzoekende die wij bemiddelen naar hun droombaan binnen de supermarkt retail zijn in veel gevallen letterlijk “het gezicht van de winkel”, de kwaliteit van onze dienstverlening is voor veel van onze opdrachtgevers dan ook cruciaal. Door een actieve rol in te nemen in uw recruitmentproces en u desgewenst van advies te voorzien weten wij u volledig te ontzorgen zodat u kunt doen waar u energie van krijgt, ondernemen!

Aart Nieuwenbroek
Aart Nieuwenbroek Operationeel Manager

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Onder de supermarktformules die wij ondersteunen bij de werving van professionals bevinden zich namen zoals Aldi, Dirk, Jumbo, Plus, Coop, Boni en Vomar. Door in gesprek te gaan met zowel ondernemers als filiaalmanagers brengen wij de behoeften optimaal in kaart, om zo de perfecte match te realiseren. Elke winkel heeft hierbij een specifiek wensen- en eisenpakket, waardoor maatwerk noodzakelijk is. 

Vanuit onze expertise brengen onze Recruitmentspecialisten de doelgroep in kaart. Op deze manier worden complexe wervingsstrategiën bedacht die goed aansluiten op de doelgroep. Het gevolg hiervan is dat wij de kandidaten kunnen enthousiasmeren en activeren om de overstap te maken. 

Onze retail vacatures

Wij helpen
je graag

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 
Ranish Bahadoer
Ranish Bahadoer Business Developer
Aart Nieuwenbroek
Aart Nieuwenbroek Operationeel Manager

Onze
expertises

Nieuwsgierig naar onze andere expertises?