Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Careermaker Safety

Borgen van inzet en vakmanschap

Elke dag zorgen onze medewerkers voor veilige situaties op en om de werkvloer. Ook uw bedrijf heeft hier mee te maken. Om de risico’s zo klein mogelijk te maken, worden er maatregelen getroffen. Zo zijn bedrijven met een hoog risico profiel wettelijk verplicht om een brandwacht in te zetten. Deze brandwacht houdt toezicht op de veiligheid en voorkomt onveilige situaties.

Veiligheid voorop
Wanneer er onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden op uw locatie is er een verhoogd risico op brand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brand als gevolg van heetwerk en/of laswerkzaamheden aan installaties, machines of gebouwen. Brand heeft grote gevolgen voor uw bedrijf. Buiten de materiële schade is er vaak ook grote immateriële schade omdat de productie stil komt te liggen. Voorop staat veilig werken en voorkomen van onveilige situaties.

Uw ambitie
Careermaker verleent diensten op het gebied van brandpreventie in de vorm van veiligheidstoezicht, advies en opleidingen. We richten ons op bedrijven en dienstverleners in de zware industrie en bouw. Het managen van de volledige capaciteit, planning, opleidingen en het organiseren van middelen kunt u volledig aan ons outsourcen. Met onze fieldmanagers en ons opleidingscentrum staat het functioneren en de ontwikkeling van de medewerker centraal in onze dienstverlening. Onze afdeling ‘Planning’ staat 24 uur per dag en zeven dagen per week voor uw bedrijf en medewerkers paraat.

Wij weten wat er van een gekwalificeerde medewerker wordt verwacht: een groot verantwoordelijkheidsgevoel, uitstekende communicatieve vaardigheden en uiteraard in het bezit van geldende certificaten en poortinstructies. Door de beste medewerkers te selecteren en op te leiden, zorgen we samen met u voor de veiligheid van úw mensen en die van uw klanten.

Vragen? Bel mij! Courtney Wawoe Business Unitmanager 010-4445610