Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Careermaker Techniek

Verbinden en borgen van talent

Techniek is overal, en in het huidige tijdperk wordt de rol van techniek alleen maar groter. Techniek biedt daarom kansen voor heel veel mensen. Niet alleen voor echte sleutelaars, maar ook voor hen die andere ambities hebben, bijvoorbeeld in de sales of projectmanagement.

Blijvende behoefte
In de komende jaren heeft Nederland grote behoefte aan meer technici. Van goed opgeleide monteurs, sales engineers tot projectmanagers. Voor de grote behoefte aan technici zijn verschillende redenen. In de komende jaren gaan veel technici met pensioen. Naar verwachting ontstaan daardoor veel vacatures in de technische sector. Daarnaast zijn ook buiten de sector steeds meer technische vakmensen nodig. Bij energiebedrijven bijvoorbeeld, maar ook in de logistiek en bedrijven in de handel. Die mensen zijn nodig voor onderhoud en service omdat onze maatschappij steeds afhankelijker wordt van techniek. Ook buiten de bekende technische sectoren zijn mensen met technische kennis daarom gewild.

Uw ambitie
Careermaker heeft een actief netwerk opgebouwd aan gekwalificeerde technici. Dagelijks spreken wij kandidaten met de juiste ervaring en referenties. Het managen van de volledige capaciteit, opleiden en begeleiden van medewerkers en het organiseren van middelen en gereedschappen kunt u volledig aan ons outsourcen. Wij verbinden u met de juiste manager om uw projecten succesvol te leiden of klantgerichte monteurs voor service en onderhoud aan uw machinepark of de installaties bij uw klanten.

Careermaker ondersteunt u met uw personeels- en capaciteitsvraagstukken zodat u zich kunt richten op uw corebusiness. Wij helpen u graag bij die zoektocht naar de juiste medewerkers voor de korte termijn en personeelsplanning voor de lange termijn. We gaan altijd voor het hoogst haalbare en zetten woorden om in daden. Wij zijn pas tevreden als u en uw klanten dat zijn.

Vragen? Bel mij! Christian Meyboom Business Developer 06-10004836