Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Careermaker Telecom

Grip op capaciteit

De turbulentie in de telecom sector is enorm. Trends volgen elkaar in hoog tempo op. Ontwikkelingen binnen telecom zorgen ervoor dat ‘traditionele’ oplossingen samensmelten met ICT. Steeds meer hedendaagse zaken worden online opgelost. Mobiel betalen in winkels of het aansturen van huishoudelijke apparaten zullen net zo normaal worden als het streamen van films en muziek. De markt verandert snel door de manier waarop wij internet gebruiken. Internet of things, smart living, domotica, een groot aantal mobiele gadgets en de verbetering van cloud diensten zijn slechts voorbeelden van ontwikkelingen van de komende jaren.

Kennis en capaciteit
Telecombedrijven opereren in een zeer concurrerende markt waarin niet alleen geïnvesteerd moet worden in technologische ontwikkelingen, maar ook aan klant- en servicegerichtheid worden hoge eisen gesteld. De medewerker maakt hierin het verschil. De service engineer wordt door de klant niet alleen beoordeeld op het verhelpen van de storing. De wijze waarop de klant dit ervaart is in veel voorkomende gevallen op z’n minst net zo belangrijk. Investeren in kennis en capaciteit op het gebied van service is voor veel organisaties dus een logische stap.

Onze ambitie
Careermaker is een gerenommeerde speler in de telecom. We ondersteunen onze klanten niet alleen met de instroom van vast en flexibel personeel. Het managen van de volledige capaciteit en het organiseren van middelen en gereedschappen kunt u volledig aan ons outsourcen. Met onze fieldmanagers en ons opleidingscentrum staat het functioneren en de ontwikkeling van de medewerker centraal in onze dienstverlening.

Careermaker ondersteunt u met uw personeels- en capaciteitsvraagstukken zodat u zich kunt richten op uw corebusiness. Het maximaliseren van de klanttevredenheid of het reduceren van de total cost of service zijn ambities die wij gezamenlijk verwezenlijken. Wij zijn creatief , staan open voor uitdagingen en durven samen met u risico’s te nemen.
Vragen? Bel mij! Christian Meyboom Business Developer 06-10004836