Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Wat doen wij voor jou?

Een werkwijze die bij jou past

Careermaker begrijpt de impact van een baan op iemand zijn leven. We kennen om die reden onze opdrachtgevers meer dan goed, zodat we de juiste match kunnen maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Over ambities en matching
We gaan vooraf altijd een persoonlijk gesprek aan zodat de ambities en competenties die bij jou passen helder zijn. Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw werkervaring en opleiding, maar minstens zo belangrijk is waar jouw ambities liggen. Zien we samen een match tussen jou en onze opdrachtgever, dan zullen we jou voorstellen aan onze opdrachtgever.

Persoonlijk
Of je nou reageert op een vacature of belt naar onze vestiging, we vinden het belangrijk dat jouw sollicitatie of vraag op een juiste manier in behandeling wordt genomen. Zo zullen we elke sollicitatie binnen vijf werkdagen van een reactie voorzien. Heb je vragen over de opmaak van een cv of het schrijven van een sterke motivatiebrief? We helpen je er graag bij. We vinden het belangrijk om te horen hoe het met je gaat nadat je aan de slag bent gegaan. Waar loop je tegenaan op de werkvloer, zijn er competenties die verder ontwikkeld moeten gaan worden en niet helemaal onbelangrijk, heb je het naar je zin op je werk? Zo bouwen we altijd aan een persoonlijke relatie waarbij jij centraal staat.