Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Ambities maken het verschil

Je cv is het verleden, je ambitie de toekomst

Bij Careermaker geloven wij dat ambities het verschil maken. Wij begrijpen de impact die we hebben op het leven van onze kandidaten. We zullen dan ook nooit zomaar een keuze voor je maken. Vanuit de relatie die we met elkaar opbouwen, gaan we samen op zoek naar een loopbaan die past bij jouw talent en ambitie.

Bepaal je ambitie
We realiseren ons dat ieders ambitie kan verschillen: het zorgen voor extra inkomsten naast een studie, het sparen voor het maken van een mooie wereldreis, maar ook de toekomstige zelfstandig ondernemer die eerst ervaring wil opdoen. De eerste stap is om die ambitie te bepalen. Deze kan samenhangen met de opleiding die je volgt of hebt gevolgd, de werkervaring die je reeds hebt opgedaan, maar zeker ook met de competenties waarover je beschikt.

Naar een hoger niveau
Careermaker richt zich steeds meer op samenwerkingen met opdrachtgevers waarbij de door de opdrachtgever gewenste kerncompetenties op de eerste plaats staan. Of het nu een kortdurende samenwerking betreft waarbij jij al snel een contract krijgt bij onze opdrachtgever of een samenwerking van meerdere jaren waarbij jij via Careermaker bij één of meerdere opdrachtgevers werkt, we streven er altijd naar om de ambitie die jij hebt te vervullen en het talent dat jij bezit naar een hoger niveau te stuwen.