Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Onze labels

Careermaker Staffing, Careermaker Professionals en Careermaker Recruitment Solutions; dat zijn onze drie labels. Hieronder vindt u per label een korte intro. Voor meer informatie klikt u op de button of neemt u contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Careermaker Staffing

Careermaker Staffing is actief binnen de expertises Klantcontact, Telecom, Logistiek, Techniek en Safety. Elk van deze expertises kent specifieke uitdagingen. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en kunde om bij elke uitdaging passende oplossingen aan te bieden.

Careermaker Professionals

U bent binnen uw organisatie op de hoogte van de belangrijkste posities en wilt hier ook de beste mensen voor aannemen. U herkent de momenten wanneer er een belangrijke positie vacant wordt binnen uw organisatie. Op zo'n moment schakelt u de expertise en het netwerk van Careermaker Professionals in. 

Careermaker Recruitment Solutions

Of het nu om tijdelijke of structurele ondersteuning gaat; onze dienstverlening is maatwerk en heeft als doel uw recruitment beter, sneller en kostenefficiƫnter te maken. Careermaker Recruitment Solutions is specialist op het gebied van Recruitment Process Outsourcing en Recruitment Solutions.