Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Careermaker Recruitment Solutions

Careermaker Recruitment Solutions is specialist op het gebied van Recruitment Process Outsourcing en Recruitment Solutions. Of het nu om tijdelijke of structurele ondersteuning gaat; onze dienstverlening is maatwerk en heeft als doel uw recruitment beter, sneller en kostenefficiënter te maken.

U kunt het gehele of een gedeelte van het recruitmentproces aan ons uitbesteden. Onze dienstverlening bestaat uit zowel een totaaloplossing als diensten die los kunnen worden ingezet. Onze werkwijze is vooruitstrevend en doelgericht. De processen zijn meetbaar en transparant. Op die manier heeft u altijd inzicht in de voortgang en de behaalde resultaten. Onze ervaren professionals hebben ieder hun specialisme waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Welk vraagstuk u ook heeft over recruitment; we gaan graag met u in gesprek. Careermaker Recruitment Solutions adviseert u en ondersteunt met middelen en capaciteit. Of u nu tijdelijk extra recruitmentcapaciteit nodig heeft, u uw recruitmentproces volledig wilt doormeten of de vraag heeft hoe u uw werkgeversmerk beter kan positioneren.

Vragen? Bel mij! Jorrit Brocaar Commercieel Directeur 06-23394507