Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Careermaker Staffing

Bij Careermaker staan de ambities en uitdagingen van onze klanten centraal. We spelen in op de actuele vraag en hebben het lef het anders te doen. De tijd dat Careermaker gezien wordt als uitzendorganisatie ligt dan ook achter ons. Careermaker is een recruitmentbureau dat een full-service dienstverlening biedt voor de instroom van flexibel en vast personeel. We innoveren onze dienstverlening en processen constant met als doel maximaal van toegevoegde waarde te zijn.

Careermaker Staffing is actief binnen de expertises Klantcontact, Telecom, Logistiek, Techniek en Safety. Elk van deze expertises kent specifieke uitdagingen. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en kunde om bij elke uitdaging passende oplossingen aan te bieden. Vanuit onze expertise bieden wij kandidaten het werk dat past bij hun talent en persoonlijke ambities. Dit stelt ons in staat onze klanten te helpen aan goed gekwalificeerde medewerkers en daarmee ondersteunen wij hen om optimaal in te spelen op de ontwikkelingen in de markt.

Wij begrijpen de impact die we hebben op het leven van kandidaten en het succes van onze opdrachtgevers. Onze dienstverlening is geen commodity; wij streven naar een optimale dienstverlening, zoeken altijd naar verbetering en vernieuwing. Wij overtreffen de verwachtingen, willen onze klanten telkens weer verrassen, bouwen aan onderling vertrouwen en de hoogste klanttevredenheid.

Vragen? Bel mij! Jorrit Brocaar Commercieel Directeur 06-23394507