Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Careermaker Professionals

Careermaker Professionals verbindt professionals en organisaties. Vaak gaat het hier om complexe, specialistische posities binnen een schaarse doelgroep. De toegevoegde waarde van Careermaker Professionals zit in ons kandidatennetwerk binnen de expertises Supply Chain en Sales. Wij volgen de carrières van onze professionals nauwgezet en zijn op de hoogte van hun ambities.

De medewerkers van Careermaker Professionals hebben hun sporen verdiend in recruitment. Zij zijn specialisten binnen hun vakgebied en weten hun vaardigheden om te zetten naar succesvolle en duurzame relaties met u als opdrachtgever en onze kandidaten. Zij beschikken over moderne recruitmenttools en -technieken, positioneren uw organisatie bij de juiste kandidaten en begeleiden u en de kandidaat tijdens de sollicitatieprocedure.

U bent binnen uw organisatie op de hoogte van de belangrijkste posities en wilt hier ook de beste mensen voor aannemen. U herkent de momenten wanneer er een belangrijke positie vacant wordt binnen uw organisatie. Op die momenten is het een geruststelling dat u de expertise en het netwerk kan inschakelen van Careermaker Professionals.

Vragen? Bel mij! Jorrit Brocaar Commercieel Directeur 06-23394507