Jouw stage bij Careermaker

Bij Careermaker zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij denken graag mee met jouw onderzoek en loopbaankeuzes! Door de ultieme combinatie van vrijheid en begeleiding die je in onze organisatie krijgt, word jij tijdens deze stage klaargestoomd om na jouw studie direct de arbeidsmarkt te betreden (wie weet intern!).Bij ons heerst een jonge en informele cultuur. Dit is iets dat direct opvalt zodra je ons kantoor binnen loopt. Plezier op de werkvloer vinden wij heel belangrijk. Haak gerust een keer aan op een van onze vrijdagmiddagborrels!

Sales
Recruitment
Marketing

Onze verhalen

Benieuwd naar de verhalen van onze stagiaires? 

  • Emma
  • Ivan
  • Akshay
  • Francisca
  • Denise
Emma
Student Human Resource Management

Mijn naam is Emma en ik ben sinds begin 2022 gestart bij Careermaker. Naast dat ik hier werk als recruiter, mag ik ook mijn HR-afstudeerstage in deze groeiende organisatie uitvoeren. Momenteel zit ik namelijk in mijn vierde jaar van de studie HRM aan de Hogeschool Utrecht.

Ik vind het ontzettend leuk dat Careermaker bestaat uit een team enthousiastelingen en dat ik als collega én stagiaire gelijk een verwelkomd gevoel kreeg. Iedereen is open, vriendelijk en collegiaal. Zo heb ik voor mijn vooronderzoek al meerdere collega's gesproken om hun visie op het HR-vraagstuk mee te nemen in mijn onderzoek. Daarnaast is het ook heerlijk om samen te kunnen lunchen op het kantoor. Met collega's een lekkere omelet maken of toch een broodje afhalen? Eén ding is zeker, na de lunch wordt er een potje poolen gespeeld! Ik vind het heel fijn om op die manier even te ontspannen, zodat ik daarna weer met een 'fresh mind' verder kan aan mijn afstudeeronderzoek.

De afsluiter van de week is zeker ook niet te missen, want na 5 dagen werken is het hartstikke gezellig om met collega's te genieten van de VrijMiBo onder het genot van een wijntje en een chipje. Hiervoor blijf ik dan ook zeker wat langer op kantoor.

Student Human Resource Management
Ivan
Student Ondernemerschap & Retail Management

Hoi, mijn naam is Ivan, 23 jaar en ik studeer momenteel Ondernemerschap & Retailmanagement aan de hogeschool Rotterdam te Kralingen. Bij Careermaker doe ik nu mijn implementatiestage. Hierbij hou ik me vooral bezig met werven en aantrekken van Telecom Monteurs.

Mijn ambitie is om het maximale uit het leven te halen om zoveel mogelijk te bereiken, ik wil mijzelf daarom blijven ontwikkelen en ik denk dat bij Careermaker de mogelijkheid daarvoor is. Ik was zelf nog opzoek naar een stage en een vriendin van mij die al werkzaam is vroeg of ik mijn stage bij Careermaker wilde doen. Zodoende werd het eerste gesprek meteen heel snel ingepland en vanaf dat moment meteen super enthousiast geworden om bij Careermaker stage te lopen.

Het leuke aan stage lopen bij Careermaker vind ik de vrijheid die je krijgt om je eigen ideeën en creativiteit in te brengen. Iedereen wilt luisteren naar je ideeën en er is ook de gelegenheid om die ideeën daadwerkelijk realiteit te maken. Ikzelf ben recruiter voor KPN & Ziggo telecom monteurs. Hierbij zorg ik ervoor dat de juiste kandidaten bij de desbetreffende functie worden geplaatst. Daarnaast creëer ik in samenwerking met de marketeers een social media campagne om het aantrekken van kandidaten te verbreden.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om met mijn vriendin en vrienden te zijn. Tegen een drankje en gezelligheid zeg ik geen nee! Daarnaast ben ik ook fanatiek bezig in de sportschool.

Wil je een leuke werkplek/stage, ben jij een ster in tafelvoetbal en wil je dé gezelligste vrijmibo’s? Dan zou ik zeker bij Careermaker komen!

Student Ondernemerschap & Retail Management
Akshay
Student Social Business

Ik ben Akshay, 27 jaar oud, een doorgewinterde Netflixer en een groot voetballiefhebber! De beste series die ik heb gezien zijn Game of Thrones en Breaking Bad. Ik ben een geboren Rotterdam en ik ben fan van de mooiste club in Nederland Feyenoord!

Momenteel ben ik bijna een jaar part-time werkzaam bij Careermaker en doe ik mijn afstudeeronderzoek bij Careermaker. Ik volg de studie Social Business aan de Hogeschool Rotterdam en werk als recruitment consultant. Als recruitment consultant, match ik kandidaten in de markt met de juiste klanten van Careermaker. Het geeft mij ontzettend veel voldoening wanneer ik een blije kandidaat spreek die het naar zijn zin heeft bij zijn nieuwe baan!

Mijn afstudeeronderzoek gaat over het aantrekken van nieuwe zakelijke klanten. Een flinke uitdaging! Je krijgt bij Careermaker genoeg vrijheid voor ondernemerschap en veel verantwoordelijkheid. Je kunt hier alle kanten op en je kunt rekenen op de juiste begeleiding!

Ben jij opzoek naar een stageplek waar jij veel ervaring wilt op doen, echt impact wilt creëren en plezier wilt hebben tijdens je stage met de leukste collega’s, dan is Careermaker de juiste plek voor jou! Er wordt hard gewerkt maar er wordt ook net zo hard lol getrapt! Elke vrijdag is er een VrijMiBo en maak ik mijn collega’s in met poolen en tafelvoetbal, are you next?

Student Social Business
Francisca
Student Ondernemerschap & Retail Management

Mijn naam is Francisca! Ik ben een 21 jarige studente aan de Hogeschool in Rotterdam. Ik studeer de opleiding Ondernemerschap en Retail Management. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie en ben ik stage aan het lopen bij Careermaker.

Toen ik begon met het zoeken naar een stage had ik geen idee wat voor soort stage ik precies zocht. Een docent van mij had Careermaker aangeraden als stageplek. Ik heb mijn cv en motivatiebrief opgestuurd en zo ben ik bij Careermaker terecht gekomen. Het is een ontzettend leuk bedrijf om stage te lopen! Eén van de eerste weken van mijn stage zijn we met het team gaan karten en eten. Verder is het een informeel bedrijf en gaan de collega’s als vrienden met elkaar om, hierdoor heerst er een hele leuke sfeer. Ook zijn ze hier allemaal gek op poolen. Ik zelf kon er helemaal niks van aan het begin, maar nu doe ik af en toe een potje mee!

Mijn werkzaamheden bestaan uit het zoeken naar kandidaten op verschillende platformen, contact hebben / onderhouden met kandidaten en sollicitatiegesprekken voeren met de kandidaat. Je wordt goed ingewerkt en snel meegenomen in de gang van zaken!

Kortom, zoek je nog een leuke stage? Kom dan zeker bij Careermaker stage lopen!

Student Ondernemerschap & Retail Management
Denise
Student International Business and Management

Hi allemaal! Ik ben Denise en ik ben 22 jaar. Ik ben student International Business and Management en Stagiaire bij Careermaker! Ik werk als recruiter op de afdeling Logistiek en schrijf mijn Scriptie waar ik onderzoek doe naar de arbeidsmarkt en nieuwe mogelijkheden voor Careermaker om talent aan te trekken. Het leukste aan mijn stage bij Careermaker is het team waar ik in werk! In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden, kook en bak ik of ben ik aan het sporten. Mijn ambitie is om zo veel mogelijk te zien van de wereld te zien en het doel is om na mijn studie hier de tijd voor te nemen door een half jaar op reis te gaan!

Student International Business and Management

Dit zijn wij

Maak kennis met ons team

Op onze twee vestigingen in Rotterdam werken meer dan 50 medewerkers om de ambities van onze kandidaten, opdrachtgevers en onszelf te realiseren. Op zoek naar een baan of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op met de collega van het expertise waar jij een baan in zoekt! Wij helpen je graag je ambitie waar te maken.