Onze vacatures

Werken bij Careermaker

Werken bij Careermaker is meer dan alleen een uitdagende functie in de Recruitmentbranche. Wij bieden als werkgever nog zo veel meer. Naast een fijne werkomgeving en enthousiaste collega’s krijg je bij Careermaker de kans om jouw persoonlijke en professionele ambities te realiseren. Wij vinden het belangrijk om mensen verder te ontwikkelen en op te leiden tot specialisten.

Careermaker Recruitmentbureau kenmerkt zich als organisatie door haar vernieuwende blik op de Recruitment branche. Wij werken met de nieuwste tools, ontwikkelen grootschalige social media campagnes en onze dienstverlening is continu in ontwikkeling.

Wij handelen altijd vanuit onze kernwaarden, daarom zijn wij op zoek naar collega’s die dit met ons delen. Wij geloven er in om mensen in te zetten op hun kracht, waardoor zij het verschil kunnen maken in een organisatie. Om op zoek te gaan naar deze kracht bieden wij verschillende opleidings- en cursusmogelijkheden aan, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Voor onze Junior Recruiters is er een speciaal inwerktraject ontwikkeld, hierin worden zij persoonlijk begeleid door onze Recruitment Specialisten. Wij zoeken samen met jou altijd naar een passende opleidingsmogelijkheden, daarom is er voor jou altijd een mogelijkheid om te groeien.

Ready, set Shine!

Mijn favoriete serie is

In mijn favoriete ... is vragen wij onze collega's alles over series, hotspots en favoriete vakantiebestemmingen. 
Van de ervaring van anderen kan je altijd leren en ideeën opdoen, staat jouw favoriete serie erbij?
LET OP: Geen spoilers.

Tim Roza
Breaking Bad
Sheryl Tanis
Peaky Blinders
Matthijs Sigtermans
Ozark

How to shine!

Wij zijn een club ondernemende en ambitieuze mensen die het verschil willen maken voor onze klant. Een club die iedere dag een beetje beter wil worden in haar vak. We houden van avontuur, hebben plezier met elkaar en zetten woorden om in daden. Dit doen we voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

Welke stappen maak jij?

Carrière maken bij Careermaker

Al sinds onze oprichting in 2000 staat de groei van onze medewerkers centraal. De voorbeelden van collega's en oud-collega's die mooie stappen hebben kunnen maken binnen de organisatie zijn inmiddels niet meer te tellen.

Groeien binnen Careermaker betekent shinen! We bieden onze medewerkers een traject aan waar meerdere stappen mogelijk zijn. Interesse om een gespecialiseerd recruiter te worden? Check. Op zoek naar een salesrol? Check. Een geboren leider die een team wil aansturen? Check. Alles is mogelijk, jij staat aan het roer. 

Check onze vacatures