Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Payrolling

Payrolling is ideaal als u uw personeelsbestand flexibel wilt houden, maar zelf uw medewerkers werft en selecteert. Careermaker treedt op als juridisch werkgever. Wij verzorgen alle administratie, de salarisverwerking en dragen alle werkgeverslasten en -risico’s. Of het nu gaat om flexmedewerkers voor de lange termijn, oproepkrachten of tijdelijke vervanging, wij ontzorgen u zodat u zich volledig kan richten op uw corebusiness.

Careermaker verzorgt de dienstverlening Payrolling zo veel mogelijk online. Het aanmelden van nieuwe medewerkers gaat snel en effectief. De contractadministratie, urenverwerking en rapportages zijn via uw eigen portal bereikbaar. Bij vragen staan de specialisten van onze loonadministratie altijd voor u en uw medewerker klaar.

Ondanks de gehele digitalisering zijn we persoonlijk betrokken bij u en uw medewerker. Nieuwe medewerkers krijgen persoonlijk bij u op kantoor of op een locatie van Careermaker uitleg over het dienstverband, procedures zoals urenverwerking en tekenen de arbeidsovereenkomst.

Vragen? Bel mij! Leon Wolf Operationeel Directeur 010-4445620