Werken bij
Caiway

Ben je op zoek naar een job bij een organisatie die gevestigde spelers uitdaagt door écht te innoveren? Dan is onze opdrachtgever Caiway hét bedrijf om in de gaten te houden. Doordat ze bijvoorbeeld een glasvezel aanbieder zijn die alle Nederlanders van razendsnel internet, interactieve televisie en perfecte telefonie wil voorzien. Maar ook doordat ze snel groeien.De komende jaren willen ze 500.000 nieuwe huishoudens op glasvezel aansluiten! Tegelijkertijd willen ze alle klanten, dus ook de bestaande, een nóg betere ervaring bieden.

Bij onze opdrachtgever kun je als werknemer van Careermaker écht het verschil maken samen met enthousiaste teamleden. Je kunt rekenen op een stimulerende omgeving en een informele, collegiale sfeer waarin volop wordt samengewerkt. Door hun dynamische groei hebben we continu nieuwe mensen nodig, ook op de klantenservice en de technische helpdesk. Wil jij ook vooroplopen in de glasvezelrevolutie? En ben je resultaat gedreven, samenwerkingsgericht, innovatief en een tikje eigenwijs? Check onze vacatures! 
Jason Verhoog
Jason Verhoog Accountspecialist Klantcontact 06-53251882

Vacatures
Caiway

Werkwijze
Caiway

Als Klantenservice Medewerker en Technisch Helpdesk Medewerker ben je overal welkom. Maar bij Caiway kom je thuis. Klanten helpen; Dat is wat je het liefste doet en dus staan de deuren van de meeste organisaties wagenwijd voor je open! Getalenteerde medewerkers zijn overal welkom! Maar wil jij wel “overal” werken? Voel je je bijvoorbeeld op je gemak bij een grote corporate, waar je elke dag wordt afgerekend op het zoveel en zo snel mogelijk beantwoorden voor vragen? Of zet je jouw vaardigheden liever in bij een organisatie die je de ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen en waar elke werkdag begint met een nóg betere ervaring te bieden aan haar klanten.

Caiway heeft de kernwaarden eerlijkheid en betrouwbaarheid als uitgangspunt. Deze waarden staan centraal in alles wat we doen, zowel naar onze klant als naar de eigen medewerker. Op de afdeling waar jij komt te werken heerst een prettige en informele werksfeer. Jouw collega’s hebben een hoog kennisniveau en vinden het belangrijk om van elkaar en van de klant te leren. Een flexibele instelling en open houding zijn dus erg belangrijk, samen met een grote dosis humor. 

Ons
Hoofdkantoor

Wat is mijn reistijd?