Werken bij
MKB brandstof

Wij ondersteunen mensen en geloven in het talent van onze medewerkers. Wanneer mensen doen waar ze goed in zijn, werken ze met meer plezier. En dat is ook goed voor ons bedrijf. Iedereen krijgt de kans om te onderzoeken waar zijn of haar talenten liggen. We doen niet aan functietitels, maar aan rollen. Binnen elk team vervullen mensen meerdere rollen. En altijd op het vlak waar hun talent ligt.
Zoë Fekkes
Zoë Fekkes Recruitment Specialist 06-83529605

Vacatures bij
MKB brandstof

Nieuwsgierig geworden wat jij voor ons zou kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures.
  Er zijn momenteel geen vacatures bij MKB brandstof

  Ons
  verhaal

  Sinds de oprichting in 2006 hebben wij met onze diensten zo’n 70.000 kleine ondernemingen en zzp'ers geholpen met hun administratie. Weg met losse bonnetjes voor tanken, laden en parkeren. Maar ook de carwash: alles op één verzamelfactuur waarvan je in één oogopslag de btw afleest. Sinds heel kort bieden we een nieuw gaaf product aan: een laadpalen-abonnement. Wij regelen alles voor je in het lastige traject van het installeren van een laadpaal om je elektrische auto aan op te laden.

  Onze missie?

  Wij richten ons met onze vijftig medewerkers en een nieuwe missie op een groeiende behoefte bij ondernemend Nederland: de omschakeling naar klimaatpositief reizen. Wij blijven ondernemers met innovatieve diensten ondersteunen en stellen ons als doel om al onze ondernemers in 2025 klimaatpositief op weg te laten zijn. Wij breiden onze dienstverlening dan ook stap voor stap uit met nieuwe diensten die bijdragen aan deze missie.

  Waar staan
  wij voor?

  MKB Brandstof kenmerkt zich door de positieve energie, het saamhorigheidsgevoel en de informele bedrijfscultuur. MKB Brandstof is een dienstverlener met een ideaal. Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.
  Samen
  Collega's steunen elkaar en hoewel iedereen gedeeltelijk thuis zit door COVID-19, ervaren we verbinding. Het ontbreken van managementlagen binnen MKB Brandstof zorgt voor een open cultuur waarin iedereen elkaar kan en durft te benaderen.
  Vrijheid
  Wij zijn een informele organisatie; er is vrijwel geen hiërarchie. Meestal is dat fijn, soms is dat lastig. Je hebt bij ons alle vrijheid om je werk vorm te geven en geen baas die over je schouder meekijkt of je het wel goed doet. Je deelt je eigen werktijden in. 
  Groeien
  Binnen MKB Brandstof is er altijd ruimte om te ontwikkelen. In onze virtuele winkel kunnen werknemers opleidingen uitzoeken welke voor hen relevant is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij ons een Java opleiding te volgen, hebben wij een coachingsprogramma en maken wij gebruik van een passiebudget (welke bijvoorbeeld kan worden ingezet om een racefiets te kopen, of iets anders natuurlijk!)

  Wat doet
  MKB Brandstof?

  Naast de tankpas ontwikkelden wij apps. Zo kan iedereen met de app Tanken met MKB Brandstof eenvoudig zien wat de brandstofprijzen in de buurt zijn, maar er zijn in de afgelopen jaren meer apps bij gekomen. De belangrijkste is Parkeren met MKB Brandstof, omdat deze door pashouders wordt gebruikt om parkeerbeurten te starten en stoppen, die op dezelfde verzamelfactuur terechtkomen. Hier kan je alle apps gratis downloaden. Deze apps, en elke -nieuwe- dienst, komen voort uit onze passie gemak te creëren voor onze klanten.