Careermaker
Academy

Careermaker voorziet jou van de juiste Wft certificaten en maakt jou startklaar voor jouw nieuwe uitdaging als Klantcontact Professional!

Hoe zorgen wij dat jij op de juiste plek terecht komt?

Bij Careermaker weten we dat niets belangrijk is dan de juiste kandidaat op de juiste plek. Met onze 20 jaar ervaring in de recruitmentbranche hebben we veel geleerd over het maken van die match! Wij zetten hier verschillende tools voor voor in, waaronder een goed en persoonlijk gesprek met één van onze Recruitment Consultants én een Careermaker Talentpitch. In deze competentietest gaan wij kijken wat jouw drijfveer is, wat jouw ambitie is en wat jouw competenties zijn. Zo weten we precies wie jij bent en op welke plek jij het beste kunt gaan #SHINEN! 

Heb je nog vragen over de Careermaker Academy?

Onze collega's
aan het woord!

Zoë Fekkes - Recruitment Specialist

"De Careermaker Academy is opgericht uit jarenlange kennis en ervaring. Wij weten precies wat de meest effectieve en duurzame manier is om jou aan een nieuwe baan te helpen, waar jij ook in de toekomst nog ontzettend blij mee bent. Vanuit data maken wij dagelijks analyses om te kijken hoe we onze dienstverlening nóg beter kunnen maken, en daar pluk jij de vruchten van."

Sheryl Tanis - Business Unitmanager

"Binnen de Careermaker Academy vinden wij persoonlijk contact het belangrijkste aspect. Wij willen dat jij ambitie kan verwezelijken, en wij zijn bereid om daarin te investeren. Ik kan het iederen aanraden om je in te schrijven voor de Academy, en zo een vliegende start te maken op de arbeidsmarkt."

Verzekeraars waar wij mee samenwerken

We zijn er trots op om samen te mogen werken met deze toffe organisaties. Elke werkgever draagt bij aan onze fantastische pool met potentiële nieuwe werkgevers voor jou! Tijdens de Careermaker Academy zullen we op zoek gaan naar de juiste match. We willen natuurlijk dat jij goed op je plek zit!