Wat houdt de Careermaker Academy in?

Als de inschrijving en de Careermaker Talentpitch succesvol is doorlopen kan jij aan de slag met de opleiding. We starten met onze Careermaker Academy, waar jij in maximaal 4 weken tijd volledig opgeleid wordt en klaar wordt gestoomd om een vliegende start te maken bij een van onze opdrachtgevers in de (zorg)verzekeringsbranche.

Tijdens het opleidingstraject staan de onderstaande aspecten centraal:

  • Wft-certificaat (Zorg, Schade of Basis)
  • Klantgericht communiceren

Na het afronden van de Careermaker Academy ben jij in het bezit van een (of meer) Wft certificaat en een klantcontact training. Je bent helemaal klaar om aan de slag te gaan. Natuurlijk houden we contact met je, we zijn namelijk erg benieuwd naar jouw succesverhaal.

Wft certificaat (Zorg, Schade of Basis)

Naast de training Klantgericht Communiceren, zorgt Careermaker ervoor dat de jij over het diploma Wft Zorg, Schade of Basis beschikt. Careermaker werkt hiervoor samen met opleider Lindenhaeghe. Speciaal voor jou als toekomstige Klantadviseur hebben wij samen met Lindenhaeghe een interactief thuisstudiepakket samengesteld waarmee jij je online optimaal kunt voorbereiden op jouw examen. Dit studiepakket bevat digitale studiemiddelen (E-learning, Examentraining, Vaardigheden video's, Slim Leren, Oefenexamens en Online College) samengebracht in een overzichtelijke Leerroute.

Jij krijgt gedurende deze opleiding toegang tot een eigen online leeromgeving, waarin jij je eigen leertempo kan bepalen. In de leeromgeving plan je jouw eigen examen in en zal de totale studie ongeveer 45 uur studiebelasting in beslag nemen.

Door de combinatie van persoonlijke begeleiding en een duidelijke leerroute heb jij de hoogste kans van slagen. 

Training Klantgericht Communiceren
De kern van klantcontact is communicatie. Tijdens de praktische training Klantgericht communiceren leer jij jouw communicatieve vaardigheden te verbeteren. Je leert onder andere om je in te leven in de klant en hoe je de regie over het gesprek kan krijgen en behouden. Je leert omgaan met verschillende klanttypen en je leert de echte behoefte van de klant te herkennen en hierop in de spelen.

Onderstaande onderwerpen staan centraal tijdens de 1-daagse training:
  1. Wie is onze klant, wat verwachten ze van ons en hoe ga je daarmee om?
  2. Contact maken en in contact blijven
  3. Actief luisteren, (door)vragen, samenvatten en checken (LSD-techniek)
  4. Sturen van gesprekken
  5. Helder en overtuigend informeren
Na de training Klantgericht communiceren ben jij in staat om te handelen op basis van wat de klant wil.

Wat kan je van de Careermaker Academy verwachten?

De Careermaker Academy heeft een dedicated team wat betrokken is vanaf het eerste moment. Zo is er tijdens het gehele inschrijvingsproces en de opleidingsperiode één contactpersoon die regelmatig met jou schakelt. Maar ook wanneer jij eenmaal voor één van onze opdrachtgevers werkt volgen wij jou op de voet. Zo kunnen wij jou van advies voorzien indien nodig, leren wij jou beter kennen en kunnen wij zorg blijven dragen voor jouw werkgeluk.

Als Recruitmentbureau zijn wij al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het maken van de juiste match tussen kandidaten en (zorg)verzekeraars op de afdelingen Klantenservice en advies. Wij weten waar we goed in zijn, en laten dat graag aan jou zien! Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan en ben jij gemotiveerd om de Careermaker Academy te voltooien? Schrijf je dan nu in!

Wat vragen wij van jou?

Omdat wij tijdens de Careermaker Academy het volledige opleidingstraject verzorgen om een vliegende start te maken als Klantcontact Professional, vinden wij werkervaring niet belangrijk! Het CV gooien wij overboord.

Het is echter wel zo dat de trainingen die wij aanbieden en de Wft certificaten die via de Careermaker Academy behaald zullen worden pittig zijn. Daarom vragen wij een afgeronde MBO4 óf HBO opleiding. Zo weten wij dat jij de beste kans van slagen hebt!

Klaar voor de start?

Heb jij interesse in de Careermaker Academy? Schrijf je dan nu in. Dit kan je doen door jouw gegevens achter te laten in het onderstaande inschrijfformulier met de vermelding "Careermaker Academy". Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een telefonisch interview. 
Schrijf je in voor de Careermaker Academy