Wat houdt de Careermaker Academy in?

Als de inschrijving en de Careermaker Talentpitch succesvol is doorlopen kan jij aan de slag met de opleiding. We starten met onze Careermaker Academy, waar jij in maximaal 4 weken tijd volledig opgeleid wordt en klaar wordt gestoomd om een vliegende start te maken bij één van onze opdrachtgevers in de (zorg)verzekeringsbranche.

Tijdens het opleidingstraject staat het onderstaande aspect centraal:

  • Wft-certificaat (Zorg, Schade of Basis)

Na het afronden van de Careermaker Academy ben jij in het bezit van één (of meer) Wft certificaat. Je bent helemaal klaar om aan de slag te gaan. Natuurlijk houden we contact met je, we zijn namelijk erg benieuwd naar jouw succesverhaal.

Wft certificaat (Zorg, Schade of Basis)

Careermaker zorgt ervoor dat de jij over het diploma Wft Zorg, Schade of Basis beschikt. Careermaker werkt hiervoor samen met opleider Lindenhaeghe. Speciaal voor jou als toekomstige Klantadviseur hebben wij samen met Lindenhaeghe een interactief thuisstudiepakket samengesteld waarmee jij je online optimaal kunt voorbereiden op jouw examen. Dit studiepakket bevat digitale studiemiddelen (E-learning, Examentraining, Vaardigheden video's, Slim Leren, Oefenexamens en Online College) samengebracht in een overzichtelijke Leerroute.

Jij krijgt gedurende deze opleiding toegang tot een eigen online leeromgeving, waarin jij je eigen leertempo kan bepalen. In de leeromgeving plan je jouw eigen examen in en zal de totale studie ongeveer 45 uur studiebelasting in beslag nemen.

Door de combinatie van persoonlijke begeleiding en een duidelijke leerroute heb jij de hoogste kans van slagen. 

Wat kan je van de Careermaker Academy verwachten?

De Careermaker Academy heeft een dedicated team wat betrokken is vanaf het eerste moment. Zo is er tijdens het gehele inschrijvingsproces en de opleidingsperiode één contactpersoon die regelmatig met jou schakelt. Maar ook wanneer jij eenmaal voor één van onze opdrachtgevers werkt volgen wij jou op de voet. Zo kunnen wij jou van advies voorzien indien nodig, leren wij jou beter kennen en kunnen wij zorg blijven dragen voor jouw werkgeluk.

Als Recruitmentbureau zijn wij al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het maken van de juiste match tussen kandidaten en (zorg)verzekeraars op de afdelingen Klantenservice en advies. Wij weten waar we goed in zijn, en laten dat graag aan jou zien! Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan en ben jij gemotiveerd om de Careermaker Academy te voltooien? Schrijf je dan nu in!

Wat vragen wij van jou?

Omdat wij tijdens de Careermaker Academy het volledige opleidingstraject verzorgen om een vliegende start te maken als Klantcontact Professional, vinden wij werkervaring niet belangrijk! Het CV gooien wij overboord.

Het is echter wel zo dat de trainingen die wij aanbieden en de Wft certificaten die via de Careermaker Academy behaald zullen worden pittig zijn. Daarom vragen wij een afgeronde mbo4 óf hbo opleiding. Zo weten wij dat jij de beste kans van slagen hebt!

Klaar voor de start?

Heb jij interesse in de Careermaker Academy? Schrijf je dan nu in. Dit kan je doen door jouw gegevens achter te laten in het onderstaande inschrijfformulier met de vermelding "Careermaker Academy". Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een telefonisch interview. 
Schrijf je in voor de Careermaker Academy