Jouw nieuwe baan!

Jij bent natuurlijk ontzettend benieuwd: Ik heb de Careermaker Academy doorlopen, en wat nu?

Nu is het tijd om jou te verbinden aan een van onze opdrachtgevers. Omdat wij weten dat onze opdrachtgevers staan te springen om talent zoals jij, bepakt en bezakt met een Wft-certificaat én een Careermaker Academy training, weten we dat een match maken geen probleem zal zijn! Wij beloven daarom ook een baangarantie. Wij vragen daar natuurlijk wel commitment voor terug, in de vorm van een opleidingsovereenkomst. 

Hoe ziet mijn vervolgstap eruit?

Door de duidelijke en jarenlange afspraken die wij hebben gemaakt met onze opdrachtgevers, ziet het werken voor één van hen er in vele gevallen hetzelfde uit. De onderstaande aspecten vinden wij erg belangrijk!
Duidelijk inwerktraject

Een van de afspraken die wij hebben gemaakt met onze opdrachtgevers gaat over het inwerktraject. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat de kandidaten die uit onze Careermaker Academy komen de juiste vervolgstap krijgen. Het inwerktraject kan je dus eigenlijk zien als een verlengstuk hiervan, en sluit hier naadloos op aan. Zo weten wij zeker dat jij weet waar je aan toe bent, en dat jij alle ins en outs van jouw toekomstige functie als Klantcontact Professional kent.

Goede begeleiding
Goede begeleiding is essentieel! Jij wilt beter worden in jouw vak, en onze opdrachtgevers én wij weten hoe wij jou daarin moeten ondersteunen. Dit doen wij door trainingen, meeluisteren met gesprekken, voortgangsgesprekken en natuurlijk de nodige motivatie. Wij geloven namelijk in eerlijke aansturing, waarbij er open communicatie wordt gecreëerd en jij kan zijn wie jij bent. Daarom luidt onze slogan ook #SHINE! Wij zetten jou spreekwoordelijk in de spotlights.
Blijven leren!

Omdat al onze kandidaten in de Careermaker Academy ambitieus en leergierig zijn, weten wij hoe belangrijk het is om te blijven leren. Daarom is het mogelijk om bij onze opdrachtgevers trainingen en opleidingen te volgen, zodat jij je nóg verder kunt ontwikkelen. Daarnaast verzorgen wij via Careermaker jaarlijks meerdere workshops, trainingen en interessante seminars. Zo kan jij het beste halen uit jezelf. Én wij vinden het gewoon heel erg leuk om onze kennis te delen!


Klaar voor de start?

Heb jij interesse in de Careermaker Academy? Schrijf je dan nu in. Dit kan je doen door jouw gegevens achter te laten in het onderstaande inschrijfformulier met de vermelding "Careermaker Academy". Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een telefonisch interview.