Maak kennis met de Careermaker Academy! Careermaker leidt talent op, voorziet deze van de juiste Wft-certificaten en geeft trainingen in klantgesprekken. Alles om jouw klantcontact afdeling te kunnen voorzien van het juiste personeel op het juiste moment. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Uw flexibele pool klaar voor het eindejaarswerk of uw reguliere klantcontact afdeling!

Wij weten als geen ander dat voor (zorg)verzekeraars de laatste maanden van het jaar tevens de drukste maanden zijn. In deze maanden is de nood hoog voor flexibel inzetbaar en Wft geschoold talent. Hier ondersteunen wij jou graag in! Careermaker biedt de mogelijkheid tot flexibel op en afschalen van inzetbaar talent. Hiermee is jouw klantcontact-afdeling klaar voor de drukte en kunnen jouw Klantadviseurs doen waar zij het beste in zijn: het tevreden stellen van de klant.

Testimonials

Klant Contact Diensten (KCD)

“Nauwe en professionele samenwerking tijdens de drukke wervingsweken. Open communicatie en een zeer goede samenwerking waarbij er regelmatig geschakeld werd tussen Careermaker en KCS.”

Leonie Bruens  (General Manager – KCD)

CZ

“Careermaker en CZ weten welke type kandidaat we zoeken en samen scherpen we dit voortdurend aan. Hierdoor levert Careermaker betrokken kandidaten.”

Saskia Hundersmarck (Projectmanager Eindejaarswerk - CZ)

Verzekeraars waar wij mee samenwerken

We zijn er trots op om samen te mogen werken met deze toffe organisaties. Elke werkgever heeft zijn eigen recruitmentuitdaging. Ons product is de ultieme match waarmee we je keer op keer verrassen. Zo bouwen we aan onderling vertrouwen en ontzorgen we je, waardoor jij je kan focussen op je core business. Zo maken we samen het verschil.