Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque facilisis gravida felis ut iaculis. Phasellus tincidunt blandit placerat. Nulla quis blandit urna, eu facilisis nisl. Phasellus maximus quam eros, ac tempus lorem convallis quis. Integer malesuada enim sem, ut posuere augue pellentesque nec. 

Onze kernwaarden

Wij zijn een club ondernemende, ambitieuze mensen die het verschil willen maken voor onze klant. Een club die iedere dag een beetje beter wil worden in haar vak. We houden van avontuur, hebben plezier met elkaar en zetten woorden om in daden. We doen. Voor onze opdrachtgevers en kandidaten. 
Maak het verschil Wij overtreffen verwachtingen
Wij overtreffen verwachtingen, in elk detail, iedere dag, in alles wat we doen. Onze klanten en kandidaten staan altijd centraal. Wij begrijpen de impact die we hebben op het leven van onze kandidaten en de bijdrage die we leveren aan het succes van onze klanten. We zijn gretig, trots op ons vak en hebben het lef om het anders te doen, dat is Careermaker. 
Avontuurlijk Wij zijn creatief, open en durven risico’s te nemen
Careermaker verandert continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Het zijn de veranderingen die Careermaker laat groeien en dit geeft ons voorsprong op onze concurrentie. We zijn enthousiast, hebben vertrouwen in elkaar, en ondernemen. Niet alles lukt en niet al onze ideeën zijn meteen goed, maar we durven en we doen. 
Plezier Wij gaan als vrienden met elkaar om
Een van de dingen die we bij Careermaker belangrijk vinden is dat we elke dag plezier hebben met elkaar, met onze klanten en kandidaten. We zijn een klein beetje gek en grensverleggend. We gaan als vrienden met elkaar om en helpen elkaar zonder daar iets voor terug te verwachten. Plezier in ons werk en met elkaar is de basis van ons succes. Een win-win situatie voor iedereen.
Doen Succes komt nooit vanzelf
Careermaker heeft een Rotterdamse ondernemersmentaliteit. Binnen Careermaker geloven we in hard werken en net dat beetje meer geven om onze doelen te bereiken. We weten dat ons succes en het succes van onze klanten en kandidaten niet vanzelf komt. Het valt of staat met de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. We gaan altijd voor het hoogst haalbare, houden elkaar scherp en zetten woorden om in daden. 
Verbeter Ieder dag een beetje beter
We begrijpen waar dingen beter kunnen, we innoveren onze processen constant om efficiënter en beter te worden. We zijn niet snel tevreden en schikken nooit met ‘goed genoeg’. Dit betekent dat we iedere stap meten, heldere verwachtingen hebben en kritisch kijken naar de resultaten. Klanten en kandidaten bepalen de standaard van onze dienstverlening en wij zullen deze lat constant voor onszelf verhogen.

Onze missie

Waar wij in geloven

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens unieke, waardevolle talenten en capaciteiten bezit. Het optimaal benutten van dit persoonlijke vermogen, stelt mensen in staat zijn hun ambities te verwezenlijken. Wij geloven dat dit de drijfveer is waarmee zij het verschil maken.

Hoe we dat doen

Wij begrijpen de impact die we hebben op het leven van onze kandidaten en op het succes van onze klanten. Wij streven naar een optimale dienstverlening en zoeken altijd naar verbetering en vernieuwing. Wij verrassen onze relaties telkens weer, bouwen aan onderling vertrouwen en de hoogste klanttevredenheid.

Wat wij doen

Wij verbinden ambities van mensen en organisaties en vormen voor hen de connectie met de arbeidsmarkt. Vanuit onze expertise bieden wij kandidaten het werk dat past bij hun talent en ambitie. Wij helpen onze klanten aan de juiste medewerker en ondersteunen hen om optimaal in te spelen op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Dit zijn wij

Maak kennis met ons team

Op onze vestigingen in Rotterdam en Amsterdam (Diemen) werken meer dan 50 medewerkers om de ambities van onze kandidaten, opdrachtgevers en onszelf te realiseren. Op zoek naar een baan of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op met de collega van het expertise waar jij een baan in zoekt! Wij helpen je graag je ambitie waar te maken.