Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Careermaker On Site

On Site betekent dat medewerkers van Careermaker uitsluitend werken voor uw organisatie. We zijn op afgesproken momenten of zelfs fulltime bij u aanwezig. U besteedt niet alleen het werven en selecteren van flexibele medewerkers aan ons uit. Wij werken intensief met u samen en organiseren de instroom, doorstroom en uitstroom van uw flexibele personeelsbehoefte. De belangrijkste voordelen zijn: efficiency- en kostenvoordeel, optimale samenwerking, korte communicatielijnen en afstemming op uw bedrijfsprocessen.

De medewerkers van Careermaker On Site spelen direct in op de veranderende behoeften en wensen van uw organisatie en van de flexibele medewerkers. Careermaker heeft de volledige aandacht voor uw bedrijfsprocessen en cultuur. We werken nauw samen en persoonlijk contact is snel gelegd. Wat uw personeelsvraagstuk ook is; we garanderen u een dienstverlening met een vastgestelde kwaliteitsnorm en tarieven. U bespaart kosten op werving, selectie en begeleiding.

We hebben een focus op het verlagen van kosten en verbeteren van de kwaliteit. Naast dat we alles zo efficiënt mogelijk organiseren, biedt Careermaker een op maakt gemaakte managementrapportage. Met behulp van geavanceerde business rapportage tools maken wij inzichtelijk welke zaken van invloed zijn op onze dienstverlening en uw organisatie. Wij gebruiken deze rapportages kosten te verlagen en kwaliteit te verbeteren.

Vragen? Bel mij! Leon Wolf Operationeel Directeur 010-4445620