Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Detachering

U wilt een tijdelijke werknemer de zekerheid bieden voor een bepaalde periode. Met detachering bieden wij u de combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Voor een bepaalde periode zoals bijvoorbeeld de duur van een project of tijdelijke vervanging. U borgt kennis, expertise en capaciteit en beperkt het risico dat iemand ongewenst uitstroomt. Bent u na de afgesproken periode zo tevreden over de medewerker, dan kunt deze medewerker kosteloos in dienst nemen. Detachering via Careermaker blijkt in veel gevallen een goede opstap naar een vaste baan.

Careermaker verdiept zich goed in uw bedrijf en de functie. We willen uw bedrijf leren kennen en precies weten wat u van de medewerker verwacht. Alleen dan zijn wij in staat een goede match te maken. Een medewerker die past bij uw bedrijf en bedrijfscultuur en voldoet aan uw verwachtingen.

Na een kennismaking en inventarisatie geven wij een prognose wanneer wij de vacature kunnen vervullen. We maken afspraken over tarief, termijn en selectieprocedure. Wij verzorgen de salaris- en personeelsadministratie en ondersteunen bij eventueel noodzakelijke scholing. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid nemen wij alle zorg uit handen.

Vragen? Bel ons! Leon Wolf Operationeel Directeur 010-4445620