Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Executive Search

Careermaker Executive Search richt zich op vacatures op senior management- en directieposities. Met Careermaker Executive Search nemen wij de bemiddeling uit handen en treedt de geselecteerde kandidaat direct bij u in dienst. Executive Search is maatwerk: elke zoekopdracht is een op zichzelf staand project. Wij werken exclusief en nauw samen met u voor het invullen van uw strategisch belangrijke posities.

Op basis van doelgroepanalyses zoeken wij in de verschillende branches en segmenten via niet-reguliere proactieve wervingstechnieken naar potentiële kandidaten. In overleg met u peilen we de interesse van de geselecteerde kandidaten, zodat u alleen met geïnteresseerde kandidaten in contact komt. Uiteindelijk selecteren onze ervaren consultants samen met u een geschikte kandidaat voor uw vacature.

De consultants van Careermaker zullen voorafgaande aan elke opdracht samen met de opdrachtgever de werkwijze bepalen. Naast de uitvoerige selectie op werkervaring, bedrijfscultuur, organisatiestructuur en persoonskenmerken wordt het werving – en selectieproces op uw wensen aangepast.