Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

High Volume Recruitment

Careermaker High Volume Recruitment is gespecialiseerde dienstverlening om grote volumes sollicitanten voor u te stroomlijnen en vacatures in te vullen. In veel situaties is het primaire doel van Careermaker High Volume Recruitment om samen met u de slag te maken van kwantiteit recruitment naar kwalitatief recruitment. Deze dienstverlening is zowel als single service of in combinatie met andere diensten bij ons af te nemen.

Om de juiste mensen aan te nemen heeft u de juiste sollicitanten nodig. Careermaker zal het werving- en selectieproces optimaliseren door onder meer de invoering van een recruitmentsysteem, specifieke website, talentpools en assessments. Met selectievragen in de sollicitatieformulieren worden sollicitaties afgebroken als deze niet positief worden beantwoord. Hiermee zorgen we ervoor de kwaliteit van de sollicitaties toeneemt en het volume afneemt.

Iedere stap zal worden doorgemeten om de kwaliteit van het proces continu te optimaliseren. Niet alleen de laatste klik op de sollicitatiebutton is belangrijk. Van welke bron komen kandidaten, in welke fase van het sollicitatieproces vallen kandidaten af, welke medewerkers zijn uiteindelijk succesvol? Careermaker zal met periodieke rapportages en analyses zorgen voor relevant inzicht, aanbevelingen maken en veranderingen doorvoeren die tot een beter recruitmentresultaat leiden.

Vragen? Bel mij! Leon Wolf Operationeel Directeur 010-4445620