Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Interim Recruitment

Interim Recruitment van Careermaker ondersteunt organisaties bij tijdelijke oplossingen voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. U beschikt direct over een ervaren recruiter, die alle instrumenten en databanken meebrengt om gezamenlijk successen te boeken.

Onze recruitmentdiensten worden op uurbasis aangeboden. Eén van onze ervaren recruiters zal tijdelijk, op projectbasis, voor uw werken. In veel situaties is het primaire doel om binnen een bepaalde periode de werving & selectie te verzorgen en tegen lage kosten meerdere vacatures te vervullen. Uiteraard worden wij graag betrokken bij het meedenken over strategisch recruitmentoplossingen en de verbetering of inrichting van de eigen recruitment processen en bijhorende activiteiten.

Los van de ervaren recruiter beschikt u met Interim Recruitment van Careermaker ook meteen over alle instrumenten (recruitmentsoftware, media en analytics), Linkedin Premium accounts en CV-databases die nodig zijn om de beste kandidaten te bereiken. We kunnen zowel op uw locatie als vanuit ons eigen kantoor de gewenste ondersteuning bieden.

Vragen? Bel mij! Leon Wolf Operationeel Directeur 010-4445620