Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Recruitmentcampagnes

Careermaker is specialist in recruitmentcampagnes – en advertising. Wij weten uw werkgeversmerk en vacatures op een dusdanige manier in te zetten, zodat nieuwe medewerkers worden bereikt. Wij adviseren over de vele kanalen voor online en offline werving en welke ingezet kunnen worden om de juiste kandidaten te vinden. Door onze ervaring en creativiteit is elke campagne uniek. Careermaker heeft een vaste basis klaar staan om direct een campagne te starten met recruitmentsoftware, media en analytics.

De basis van een campagne is uw werkgeversmerk en uw vacatureteksten. Wat maakt uw bedrijf en de functie uniek, wat zijn de pullfactoren en hoe spreken we de doelgroep aan. Adverteren zonder wervende tekst is zonde van de tijd en de gemaakte kosten. Careermaker zet medewerkers in die gespecialiseerd zijn in het opstellen van wervende teksten die passen bij uw organisatie en het aanspreken van de juiste doelgroep. Iedere campagne krijgt een unieke website die centraal staat in de gehele campagne.

Op basis van onze data-analyses stellen we geschikte wervingsbronnen vast en bepalen we de vacaturesites waarop geadverteerd wordt. Door onze ervaring weten wat wel en niet werkt en kunnen we voorspellingen doen over aantallen, tijd en investering. Elke unieke vacaturetekst heeft namelijk ook een unieke advertentiecampagne nodig. Social media mag uiteraard niet ontbreken. Wij beschikken over de juiste kennis om vacatures via social media kanalen te verspreiden. U profiteert van onze ervaring met o.a. LinkedIn, Twitter en Facebook. Uw website zal daardoor goed vindbaar en de bezoeken en sollicitaties op de website zullen meetbaar toenemen. Het is mogelijk om een gedeelte van een campagne door ons uit te laten voeren, maar u kunt ook een hele campagne aan ons uit besteden.

Vragen? Bel mij! Leon Wolf Operationeel Directeur 010-4445620