Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Talent Sourcing

Talent Sourcing is een verzameling van activiteiten die nodig is om talent op de arbeidsmarkt te identificeren en deze te kunnen benaderen op het moment dat u een vacature heeft. Talent Sourcing wordt ook ingezet om ervoor te zorgen dat talent u benadert wanneer hij of zij van baan wil veranderen. Talent Sourcing is een wervingsmethode voor organisaties die te maken hebben met een hoog volume aan vacatures met een hoge wervingscomplexiteit. Vacatures die uit ervaring niet makkelijk ingevuld worden.

Talent Sourcing is in feite een proces dat bestaat uit verschillende wervingsactiviteiten die wij gezamenlijk en structureel inzetten om uw toekomstige vacatures te vervullen. In samenwerking met u worden de kwalificaties van talent voor uw organisatie gedefinieerd. Aan de hand van deze kwalificaties wordt een specifieke talentpool opgebouwd. Wij hebben veelvuldig online en offline contact met de kandidaten zodat we snel kunnen inspelen als iemand beschikbaar is of als er een vacature is.

De activiteiten van Talent Sourcing beslaan het identificeren van de doelgroep, benaderen van potentiele kandidaten, het opbouwen en onderhouden van de talentpool en het voeren van een pre-selectie. Deze activiteiten moeten nauw aansluiten bij uw recruitmentproces, ongeacht of u dit ook aan ons uitbesteedt of in eigen beheer doet. Talent Sourcing is meer dan search alleen. We bieden u een eigen netwerk aan talent voor de toekomst.

Vragen? Bel mij! Leon Wolf Operationeel Directeur 010-4445620