Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Uitzenden

Er zijn veel redenen om personeel flexibel in te zetten. Als uw personeelsbehoefte fluctueert, wilt u enerzijds verzekerd zijn van voldoende medewerkers, maar niet meer medewerkers hebben dan nodig is. Bijvoorbeeld in piekperiodes, bij een groot project of bij vervanging van ziekte. Uitzenden is een dienstverlening die ingezet wordt om in schommelende en tijdelijke personeelsbehoefte te voorzien.

Bij Careermaker staat ons recruitmentproces altijd centraal in onze dienstverlening. De contractvorm is een keuze die we gezamenlijk maken. Het gaat dus ook bij tijdelijk personeel altijd om de beste match. Medewerkers die op uitzendbasis werken zijn de meest flexibele medewerkers. U kunt deze medewerkers per uur inzetten wanneer u ze nodig heeft, maar voor langere tijd is uiteraard ook mogelijk. Een groot gedeelte van onze bemiddelingen start op uitzendbasis, maar resulteert in een vast dienstverband bij onze opdrachtgevers.

Wanneer u een medewerker inhuurt op uitzendbasis is Careermaker formeel werkgever. Wij verzorgen alle administratie, salarisverwerking en dragen alle werkgeverslasten en -risico’s.
Vragen? Bel mij! Leon Wolf Operationeel Directeur 010-4445620