Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Werving & Selectie

Een nieuwe medewerker selecteren die voldoet aan uw wensen en past binnen uw bedrijf kan veel tijd kosten. Careermaker heeft veel ervaring en een groot netwerk binnen onze expertises. Onze kracht is dat we verder kijken dan het CV van een kandidaat. De match tussen uw bedrijfscultuur en persoonlijkheid van de kandidaat is voor Careermaker de beste voorspeller van succes.

Careermaker  Staffing verzorgt de kwalitatieve invulling van vacatures tot hbo-niveau. Ons label Careermaker Professionals richt zich op strategische functies op hbo- en wo niveau. Wij vinden en benaderen de beste mensen zelf binnen ons netwerk en daarbuiten. Ook zullen wij in nauwe samenwerking met u de vacature kenbaar maken via de juiste kanalen waar de doelgroep zich bevindt.

We nemen vooraf de verwachtingen met u door. Over de gewenste termijn waarbinnen de vacature vervuld moet zijn, het selectieproces en de investering worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Wij werken op basis van no cure no pay; u betaalt pas wanneer u iemand heeft aangenomen. Want dat is ons uitgangspunt: wij doen er alles aan om met onze dienstverlening een geschikte werknemer voor u te vinden. Wij zijn pas tevreden als u en uw nieuwe werknemer dat zijn.

Vragen? Bel mij! Leon Wolf Operationeel Directeur 010-4445620