Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Workforcemanagement

Wanneer de personeelsbehoefte binnen uw organisatie sterk fluctueert, wilt u enerzijds verzekerd zijn van voldoende ingewerkte medewerkers, maar niet meer mensen inzetten dan nodig is. Careermaker realiseert een capaciteit aan medewerkers die naadloos aansluit op de dagelijkse personeelsbehoefte. We verzorgen een sluitende planning en binden de medewerkers voor langere tijd zodat kennis, ervaring en productiviteit behouden blijven.

Careermaker voert een proactief beleid over het beheer van de beschikbare capaciteit aan medewerkers. Uitgangspunten zijn een optimale bezetting en het garanderen van de benodigde flexibiliteit voor uw organisatie. Careermaker verzorgt de planning en stuurt op zowel contracturen als werktijden, zodat medewerkers meer zekerheid krijgen over hun rooster.

Wij werven en selecteren continu kandidaten om de gewenste capaciteit over een langere periode te garanderen. Naast een persoonlijke begeleiding en opleiding zorgen we dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn. Zo bieden wij continuïteit aan onze medewerkers waardoor ze langdurig voor ons en u als opdrachtgever inzetbaar zijn.

Vragen? Bel mij! Leon Wolf Operationeel Directeur 010-4445620