Onze ambitie

Maximale service en klanttevredenheid

Onze ambitie is dat we de sector willen veranderen, ook al is het maar een klein beetje. Deze kans ligt er, wij gaan het avontuur niet uit de weg. Wij zoeken altijd naar verbetering en vernieuwing. We zijn trots op onze dienstverlening. Verras de klant, verras de kandidaat. Op die manier realiseren wij onze ambitie. 

Onze diensten

Maatwerk vanuit innovatie

Succesvolle cases

Left

Waar komt het vandaan?
In tegenstelling tot wat algemeen aangenomen wordt is Lorem Ipsum niet zomaar willekeurige tekst. het heeft zijn wortels in een stuk klassieke latijnse literatuur uit 45 v.Chr. en is dus meer dan 2000 jaar oud. Richard McClintock, een professor latijn aan de Hampden-Sydney College in Virginia, heeft één van de meer obscure latijnse woorden, consectetur, uit een Lorem Ipsum passage opgezocht, en heeft tijdens het zoeken naar het woord in de klassieke literatuur de onverdachte bron ontdekt.


T-mobile case

Televisie, internet, je mobiel.. Je kunt je eigenlijk niet meer inbeelden hoe het is zonder deze primaire levensbehoeftes. Hoe zou jij het vinden om te werken op een plek waar deze technologische toepassingen en innovaties ontstaan?

T-Mobile zoekt altijd naar talent voor hun diverse klantcontact functies. Dit kan in Den Haag, Arnhem, maar soms ook gewoon thuis! T-Mobile biedt jou de ruimte je verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Een bedrijf dat verbindt, zowel klanten als collega's. Wil jij hier ook bij horen?

Intrum case

Intrum is een bekroond bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van financiële dienstverlening. Binnen Nederland staat Intrum bekend als voorloper op het gebied van ethisch credit management. Van acceptatie tot incasseren, de diensten van Intrum helpen de opdrachtgevers in elke fase van het debiteurenbeheer.

Intrum heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het adviseren van opdrachtgevers over het bijdragen aan een duurzame economie, en is toegewijd om mensen te helpen uit de schulden te raken. 

Caiway case

Ben je op zoek naar een job bij een organisatie die gevestigde spelers uitdaagt door écht te innoveren? Dan is onze opdrachtgever Caiway hét bedrijf om in de gaten te houden. Doordat ze bijvoorbeeld een glasvezel aanbieder zijn die alle Nederlanders van razendsnel internet, interactieve televisie en perfecte telefonie wil voorzien. Maar ook doordat ze snel groeien. Een knappe prestatie in een sector met felle concurrentie en sterk prijs-/kwaliteitsbewuste klanten! Die mooie groeicijfers komen hen niet aanwaaien, maar zijn de optelsom van passie voor onze klanten, (kei)hard werken, de drive om te innoveren en een gezonde ambitie. Hoe gezond? De komende jaren willen ze 500.000 nieuwe huishoudens op glasvezel aansluiten! Tegelijkertijd willen ze alle klanten, dus ook de bestaande, een nóg betere ervaring bieden. Door te leveren wat ze beloven, maar ook door de kwaliteit van de klantsupport naar nieuwe hoogten te stuwen.  

Onze vakgebieden

EXPERTISES

Hier komen sjablonen met Klantcontact, Logistiek, Safety en Telecom