Careermaker
tips & tricks

Deel 18: Wij zijn Careermaker - Jason

In onze serie 'Wij zijn Careermaker' stellen wij één voor één onze collega’s voor. Op deze manier leer jij ons goed kennen, en weet jij wie er achter de schermen hard aan het werk is voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Deze week doet Jason Verhoog zijn verhaal. 

Wie ben je en wat is je functie binnen Careermaker?
Mijn naam is Jason Verhoog en binnen Careermaker vervul ik de rol als Accountspecialist. Simpelweg betekent dit dat ik er voor zorg dat alles goed gaat bij de klanten die ik onder mijn beheer heb. Ik regel alle klantadministratie (tarieven, medewerkers overzichten, signaleringen en uurloon verhogingen). Daarnaast zorg ik voor duidelijkheid op de werkvloer, waar mijn collega’s mij ondersteunen met de instroom van uitzendkrachten bij mijn klanten. Duidelijkheid; in de vorm van een kloppende vacature, tot aan het goed over kunnen dragen van een sollicitatieprocedure. En natuurlijk help ik ook mee met het werven van personeel.

Hoe ben je ooit bij Careermaker terechtgekomen?
Ik ben werkzaam geweest bij een Cupcake winkel in Rotterdam centrum. De eigenaar van deze winkel was een voormalig vestigingsmanager van Careermaker. Een collega van hem, die uiteindelijk ook een vriendin is geworden, kwam vaak langs in de winkel en hielp op de drukke momenten voor de lol mee met afwassen. Ik heb toen onbewust op een vacature gesolliciteerd van Careermaker en toen zag de “ad-hoc afwashulp” mijn sollicitatie langskomen en gaf toen bij Careermaker aan van joh, deze kerel moet bij ons op de afdeling komen werken als Recruiter. En zo ben ik begonnen bij Careermaker.

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?
Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het contact met klanten, administratieve taken oppakken, evaluatiegesprekken voeren met uitzendkrachten, nieuwe vacatures inventariseren bij klanten en ik verzorg ook het inwerktraject voor de nieuwe interne collega’s bij Careermaker.

Wat vind jij het allerleukst aan Careermaker en je werk?
De gezellige sfeer onderling en de vrijheid die ik krijg in mijn functie.

Waar kan een kandidaat/klant voor bij jou terecht?
Alles! Dan zien we daarna wel welke afdeling ik inschakel als hulplijn ;-)

Hoe ziet de start en de rest van jouw ideale (thuis)werkdag eruit?
Om 07.00u gaat mijn wekker en om 07.10u loop ik al buiten voor een ochtendwandeling. Vervolgens knal ik een lekker ontbijtje (havermout, pindakaas, proteïne en rozijnen) naar binnen en maak ik mij klaar voor werk. Om 09.00u kom ik aan op werk en start ik rustig aan op. Rond 10.00u neem ik een blikje Monster Energy, zodat ik de rest van de dag kan knallen.

Wat is je favoriete muziek tijdens het werken? Of hou je juist van stilte?

House/Techno. Ik houd absoluut niet van stilte tijdens werk.
(En ook niet van Danique haar muziek ;-)

Liever op kantoor werken of thuis?
Het liefst zit ik op kantoor, ik hou van gezelligheid!
Thuis komen al snel de muren op je af en op kantoor is er altijd wel wat te beleven :)

Jason Verhoog
Jason Verhoog Accountspecialist Klantcontact 06-53251882

Andere
tips & tricks