Careermaker
tips & tricks

Deel 25: Wij zijn Careermaker - Sanne

In onze serie 'Wij zijn Careermaker' stellen wij één voor één onze collega’s voor. Op deze manier leer jij ons goed kennen, en weet jij wie er achter de schermen hard aan het werk is voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Deze week spreken we Sanne van Tongeren. Veel leesplezier!

Wie ben je en wat is je functie binnen Careermaker?
Ik ben Sanne en ik ben Accountmanager bij Careermaker. Dit houdt in dat ik een 360 graden rol heb. Ik houd mij bezig met het acquireren van nieuwe klanten, het binnenhalen van vacatures om die vervolgens ook zelf in te vullen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor klant- en kandidaatbeheer.

Hoe ben je ooit bij Careermaker terechtgekomen?

Ik ben in 2019 begonnen als Recruiter. Destijds ben ik zelf de vacature tegengekomen en na een succesvol gesprek kon ik starten. Ik heb toen twee jaar bij de organisatie gewerkt.
Na die twee jaar heb ik de overstap gemaakt naar een andere organisatie waar ik een functie op de backoffice heb vervuld. Echter kwam ik er al snel achter dat ik de dynamiek van recruitment miste. En natuurlijk mijn superleuke collega’s, dus na een periode van 7 maanden ben ik weer terug op het oude nest.

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?
Mijn week is erg divers en de waan van de dag is mij dan ook niet vreemd. Voornamelijk houd ik mij bezig met het werven van klanten en kandidaten, het onderhouden van contact met relaties en de administratie hieromheen.

Wat vind jij het allerleukst aan Careermaker en je werk?

Careermaker onderscheidt zich voor mij vooral in vrijheid. Dit vind ik terug in mijn functie, ik kan mijn creativiteit hierin kwijt, maar ook in de contacten met mijn collega’s. Ik kan de meeste collega’s inmiddels goede vrienden noemen, waar ik ook een wijntje mee drink op het terras of een festival. Dat vind ik erg waardevol, ik kan hier compleet mezelf zijn.

Waar kan een kandidaat/klant voor bij jou terecht?

Voor van alles! Van recruitment vraagstukken tot een praatje pot. Daarnaast ben ik altijd op de hoogte van de ins en outs van bekend Nederland, dus mocht je de laatste update over André Hazes willen weten, dan moet je bij mij zijn! ;)

Hoe ziet de start en de rest van jouw ideale (thuis)werkdag eruit?
Ik start op met een cappuccino en een havermout ontbijtje. Vervolgens praat ik met mijn collega’s bij, over zakelijke ontwikkelingen maar voornamelijk ook over privé zaken.

Wat is je favoriete muziek tijdens het werken? Of hou je juist van stilte?
Een goede house playlist doet het altijd goed, daarnaast ben ik ook stiekeme fan van rapper Kevin, dus zodra dit opstaat kan ik alles meezingen. Maar of je dit nou wilt…

Liever op kantoor werken of thuis?
Ik werk het liefst op kantoor. Ik vind het fijn om een ritme te hebben en om mijn collega’s te zien. Daarnaast vind ik het fijn om daadwerkelijk naar huis te gaan in plaats van aan dezelfde keuken tafel te gaan eten, als dat ik net 8 uur heb gewerkt.

Is er zelf nog iets dat je zou willen vertellen?
Uit betrouwbare bron kan ik vertellen dat Careermaker dé leukste werkgever van Rotterdam en omstreken is. Dus ben je nog op zoek naar een leuke functie, geef me dan een belletje en wie weet drinken we binnenkort samen een cocktail op de vrijmibo!
Sanne van Tongeren
Sanne van Tongeren Accountmanager 06-20667363

Andere
tips & tricks