Ambities maken het verschil

Je cv is het verleden, je ambitie de toekomst

Bij Careermaker geloven wij dat ambities het verschil maken. Wij begrijpen de impact die we hebben op het leven van onze kandidaten. We zullen dan ook nooit zomaar een keuze voor je maken. Vanuit de relatie die we met elkaar opbouwen, gaan we samen op zoek naar een loopbaan die past bij jouw talent en ambitie. 
Bepaal je ambitie
We realiseren ons dat ieders ambitie kan verschillen: het zorgen voor extra inkomsten naast een studie, het sparen voor het maken van een mooie wereldreis, maar ook de toekomstige zelfstandig ondernemer die eerst ervaring wil opdoen. De eerste stap is om die ambitie te bepalen. Deze kan samenhangen met de opleiding die je volgt of hebt gevolgd, de werkervaring die je reeds hebt opgedaan, maar zeker ook met de competenties waarover je beschikt. 
Naar een hoger niveau
Careermaker richt zich steeds meer op samenwerkingen met opdrachtgevers waarbij de door de opdrachtgever gewenste kerncompetenties op de eerste plaats staan. Of het nu een kortdurende samenwerking betreft waarbij jij al snel een contract krijgt bij onze opdrachtgever of een samenwerking van meerdere jaren waarbij jij via Careermaker bij één of meerdere opdrachtgevers werkt, we streven er altijd naar om de ambitie die jij hebt te vervullen en het talent dat jij bezit naar een hoger niveau te stuwen. 

Onze werkwijze

Wat doen wij voor jou?

Careermaker begrijpt de impact van een baan op iemand zijn leven. We kennen om die reden onze opdrachtgevers meer dan goed, zodat we de juiste match kunnen maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Over ambities en matching

We gaan vooraf altijd een persoonlijk gesprek aan zodat de ambities en competenties die bij jou passen helder zijn. Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw werkervaring en opleiding, maar minstens zo belangrijk is waar jouw ambities liggen. Zien we samen een match tussen jou en onze opdrachtgever, dan zullen we jou voorstellen aan onze opdrachtgever.

Persoonlijk

Of je nou reageert op een vacature of belt naar onze vestiging, we vinden het belangrijk dat jouw sollicitatie of vraag op een juiste manier in behandeling wordt genomen. Zo zullen we elke sollicitatie binnen vijf werkdagen van een reactie voorzien. Heb je vragen over de opmaak van een cv of het schrijven van een sterke motivatiebrief? We helpen je er graag bij. We vinden het belangrijk om te horen hoe het met je gaat nadat je aan de slag bent gegaan. Waar loop je tegenaan op de werkvloer, zijn er competenties die verder ontwikkeld moeten gaan worden en niet helemaal onbelangrijk, heb je het naar je zin op je werk? Zo bouwen we altijd aan een persoonlijke relatie waarbij jij centraal staat.

Wil je meer informatie?